Rezultate te kerkimit per termin: +Sudia

Total: 0
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:43.604Z

Ngjela: Selami donte të nxirrte Nanon nga burgu, e përjashtuan nga PD

Zgjedhjet e përgjithshme të vitit 1996, përplasjet mes Sali Berishës dhe Eduard Selamit për mënyrën e drejtimit të PD-së dhe firmat piramidale në një këndvështrim të ri nga Ngjela në librin “Përkulja dhe rënia

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:31.232Z

Dënimi në kampet naziste dhe përjashtimi nga partia pas një letre protestuese

Autori i Lajmit: red.Ka lindur në Tiranë më 1930. Gjatë luftës, si pjesëmarrës në lëvizjen Nacional-Çlirimtare, arrestohet, torturohet dhe internohet në kampin nazist të Prishtinës. Bëhet anëtar i PKSH-së më 1947 dhe gjatë viteve 1950-53 punon si gazetar. Mbasi i drejton një letë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.904Z

Fajdet, Tolloxhina: Pa paguar, 30% e kreditorëve, Arapi: Procesi është sabotuar

TIRANE - Zyra e administrimit të ish-firmave piramidale ka bërë të ditur se është gati procesi i ndarjes së parave të mbetura për 6 prej shoqërive, të cilat do t'u shpërndahen rreth 30% të kreditorëve, të cilëve nuk kanë tërhequr shumat përkatëse. I ftuar në emisionin “Të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:52.348Z

Krimi i organizuar dhe terrorizmi

Krimi i organizuar sht krimi q realizohet me m shum se nj person, me periudh t gjat ose me periudh t paprcaktuar, i cili prdor infrastrukturn profesionale ose infrastrukturn ligjore q i prngjan biznesit, ose prdorimit t mjeteve t detyrimit apo t krcnimit, t influencs politike apo ekonomike. sht prfi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.952Z

Fajdet, Tolloxhina: Kemi 1.2 mld lekë për 83 mijë kreditorë, Arapi: Procesi është sabotuar

TIRANE -Zyra e administrimit të ish-firmave piramidale ka bërë të ditur se është gati procesi i ndarjes së parave të mbetura për 6 prej shoqërive, të cilat do t'u shpërndahen rreth 30% të kreditorëve, të cilëve nuk kanë tërhequr shumat përkatëse. I ftuar në emisionin “Të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.952Z

Fajdet, Tollozhina: Kemi 1.2 mld lekë për 83 mijë kreditorë, Arapi: Procesi është sabotuar

TIRANE -Zyra e administrimit të ish-firmave piramidale ka bërë të ditur se është gati procesi i ndarjes së parave të mbetura për 6 prej shoqërive, të cilat do t'u shpërndahen rreth 30% të kreditorëve, të cilëve nuk kanë tërhequr shumat përkatëse. I ftuar në emisionin “Të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:22.281Z

Regjisorja, që u mashtrua nga katër firma piramidale

Në rrugët e Tiranës njerëzit pëshpërisin të lumtur për një formulë magjike. Mesi i viteve ’90-të. Si mund të ngrysesh i varfër e të gdhihesh pasanik? Shqiptarët rendin e mbajnë rradhë nëpër sportele.

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama