Rezultate te kerkimit per termin: +Tarifat

Total: 6224
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:37.105Z

Energjia ndryshojne tarifat

Bordi i Entit Rregullator te energjise po merr ne shqyrtim mundesim per te unifikuar tarifat e cmimit te energjise elektrike te konsumatori fundor kjo le te hapur mundesine qe cdo konsumator familjar qe shpenzon me pak se 300 kilovat ore ne muaj te paguaje me shtrenjte faturen e energjise elektrike

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:28.273Z

Telefonia celulare, ulen tarifat

Hyrja e operatorit te katert celular, ne muajin shtator, pritet te sjelle uljen e metejshme te tarifave te telefonise celulare. Sipas Drejtorit te Kabinetit prane Autoritetit te Komunikimeve Elektronike e Postare, Gazmir Isakaj, kjo kompani do hyje ne treg ne shtator dhe pritet te rrise ndjeshem kon

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:13.754Z

Universitetet, tarifat e shkollimit

Universitetet kane propozuar tarifat e shkollimit per cdo dege te cilat mesatarisht per kete vit jane nga 20 mije lek deri ne 30 mije leke. Por ka edhe nga ato dege te cilat kane kuota te uleta deri ne 12 mije sic eshte arsimi parashkollor ne fakultetet e rretheve, ndersa dega e regjise eshte me e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:12.712Z

Tarifat e studimeve në universitetet publike

Tiranë - Tarifat e studimit në universitetet publike janë rritur këtë vit, ndërsa ato janë të ndryshme për universitete të ndryshme. Programet e studimeve të ciklit të parë realizohen me 180 kredite evropiane dhe kohëzgjatja e tyre është 3 vite akademike. Për vitin akademik 2014 -

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:19.876Z

Qeveria, ligj për tarifat e celularëve

Operatorët me Fuqi në Treg, përcaktohen jo më mbi bazën e përqindjes që zënë në treg Projektligji i komunikimeve elektronike i përgatitur nga Ministria e Transportit dhe Telekomunikacionit, paraqet një sërë rregullash të reja për këtë treg. Sipas projektit, Enti Rregullator i Tel

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:10.502Z

Shumëfishohen tarifat në gjykatë, prokurori

Prej një jave në Gjykatën e Tiranës dhe në të gjitha gjykatat në vend ka nisur aplikimi i tarifave të reja të dyfishuara për cdo kërkesë që qytetarët depozitojnë në këto sekretari. Tarifat janë dyfishuar edhe për shërbimet që ofron Ministria e Drejtësisë apo prok

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:25.031Z

Ndryshojnë tarifat për noterët dhe gjyqtarët

16/02/2009  Ministria e Drejtësisë dhe ajo e Financave miratojnë ndryshimet Ministria e Drejtësisë dhe ajo e Financave kanë miratuar udhëzimin për tarifat që do të vendosen në shërbime të administratës gjyqësore, të Ministrisë së Drejtësisë, prokurorisë, noterisë dhe

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama