Rezultate te kerkimit per termin: +Tatimin

Total: 2563
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:56.292Z

Te paguash qirane dhe tatimin e saj

brbrMund te duket e cuditshme por nje biznes i cili merr nje ambient me qira edhe pse shpenzon per godinen qe merr paguan dhe tatimin ne burim per pronarin Nebije Bracaj mbajti per 9 muaj me qira kete dyqan dhe me pas e mbylli pasi taksat e larta e nxirrnin me humbjebr 57-vjecarja shprehet se nga qi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:37.176Z

Deputetët shqyrtojnë dy projektligje për tatimin në të ardhura

Deputetët e Kuvendit të Kosovës do të mblidhen në një seancë të rregullt plenare, e cili në rend të ditës ka vetëm dy projektligje dhe dy raporte vjetore të agjencive dhe institucioneve të pavarura që për punën e tyre i raportojnë Kuvendit të Kosovës. Fillimisht deputetët do t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:52.260Z

Bizneset kundërshtojnë tatimin mbi të ardhurat

Fratari dhe Jaka: Ligji, absurd dhe i dëmshëm për biznesin Ligji i miratuar dy ditë më parë në komisionin e ekonomisë për tatimin mbi të ardhurat, ka krijuar pakënaqësi në radhët e biznesit vendas. Ligji parashikon që çdo shumë që shkon për rritjen e kapitalit në një kompani ek

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:34.951Z

METE diskuton ndryshimet në ligjin për akcizat dhe tatimin

TIRANË- Ministria e Ekonomisë dhe Energjetikës në mbledhjen e rradhës së Këshillit Konsultativ të Biznesit ka diskutuar ndryshimet në ligjin për akcizat e ligjin për tatimin. Drafti parashikon që duke filluar nga 1 korriku, akciza të menaxhohet vetëm nga doganat, si për mallrat e impo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:47.605Z

Qeveria heq tatimin per arsimin privat

Qeveria vendosi ne mbledhjen e se merkures te heqe tatimin mbi vleren e shtuar per arsimin privat. Megjithese kjo iniciative e marre nga kryeministri Berisha nuk eshte perkrahur nga ministri i Financave Ridvan Bode, zoti Berisha e cilesoi ate nje mase te drejte dhe ne perputhje me nje ng

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:47.384Z

Japonia zvogëlon tatimin korporativ

Qeveria e Japonisë paralajmëroi se do të zvogëlojë tatimin e lartë koorporativ në pesë përqind në përpjekje për stimulimin e ekonomisë dhe të ndihmojë biznesin të bëhet konkurent. “Qëllimi i kësaj m

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:49.343Z

Zviceranët financojnë fushatën për tatimin në pronë

Komuna e Prishtinës ka nënshkruar kontratën për financimin e projektit "Fushata për tatimin në pronë të paluajtshme" me programin zviceran për decentralizim dhe përkrahje komunave (DEMOS). Programi është i financuar nga Qeveria zvicerane dhe i zbatuar nga Helvetas Swiss Intercooperation

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama