Rezultate te kerkimit per termin: +Territorit +Urban

Total: 963
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:04.859Z

Fier, diskutime për planin urban

06/04/2010 Takimi Hartimi i akteve nënligjore , për ligjin e ri të Planifikimit të territorit, ka mbledhur mesditën e ditës së hënë, në bashkinë Fier, përfaqësuesit e USAID, Co-Plan, bashkive të Vlorës, Himarës, Sarandës, Gjirokastrës, Beratit etj. Kryebashkiaku i Fierit, Baftjar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:37.987Z

Gjermeni: Gati ligji për planifikimin e territorit

Ministrja e zhvillimit urban dhe turizmit Eglantina Gjermeni ka deklaruar sot se tashmë është gati drafti i rishikuar i ligjit për planifikimin e territorit. Në një intervistë për Ora Live”, Gjermeni theksoi se ligji i kaluar kishte mangësi dhe ishin të nevojshme ndërhyrjet në të.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:05.482Z

Brenda 100 ditëve, rishikimi i ligjit të territorit

Zhvillimi urban Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit nisi procesin gjithëpërfshirës të rishikimit të legjislacionit të planifikimit dhe kontrollit të territorit, duke zhvilluar takimin e parë me Autoritetet Kombëtare të Planifikimit. Në fjalën e mbajtur në këtë takim, ministrja E

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.077Z

Zhvillimi Urban/ Gjermeni marreveshje me 5 Universitete

Ministrja e Zhvillimir Urban dhe Turizmit Eglantina Gjermeni nënshkruan protokollin e bashkëpunimit me Universitetin Politeknik të Tiranës dhe katër Universitete private, që përgatisin profesionistë në fushën e zhvillimit urban, arkitekturës dhe Planifikimit të Territorit. Marrëvesh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:14.163Z

Studimi urban i Himares

Bashkia Himarë ka më në fund planifikimin urban të territorit të saj. Me unanimitet dhe me konsesusin e forcave të ndryshme politike, Këshilli i Bashkisë ka votuar planifikimin urban. Një kompani shqiptaro-greke, ka prezantuar deri në detaj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.203Z

Zhvillimi Urban/ Gjermeni nënshkruan marrëveshje me 5 universitete

Ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit, Eglantina Gjermeni, nënshkruan protokollin e bashkëpunimit me Universitetin Politeknik të Tiranës dhe katër universitete private, që përgatisin profesionistë në fushën e zhvillimit urban, arkitekturës dhe planifikimit të territorit. Marrëve

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:33.629Z

Rama Stop kaosit urban

Njesia me e re e cila do te asistoje ne planifikimin urban te vendit quhet Atelier Albania Si dege e Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit kjo hapesire do te jete nyja nderlidhese per planet dhe projektet qe do te ndertohen ne Shqiperi mes grupeve te bizneseve ndertuesve dhe shoqerise civile n

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama