Rezultate te kerkimit per termin: +Testimi

Total: 2080
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:46.553Z

Nis testimi i infermiereve

brbrGrupi i pare i cili do ti nenshtrohet testimit perbehet prej 5600 infermieresh Testimi do te realizohet ne ambientet e Fakultetit te Mjekesise ndersa fondi i pyetjeve mbetet po i njejte Provimi eshte parashikuar te vijoje me infermieret e spitaleve e me pas me ato te qendrave shendetesore Deri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:46.559Z

Sot testimi i infermiereve

brbrNis sot pasdite testimi i infermiereve ne te gjithe Shqiperine Provimi eshte parashikuar te zhvillohet ne disa faza dhe grupi i pare qe i nenshtrohet sot provimit perbehet nga infermieret e materniteteve sanatoriumit dhe spitalit te traumes Testimi eshte parashikuar qe te zgjase dy ore dhe test

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:25.666Z

Nikolla: Testimi për mësuesit një sukses

Tiranë - Ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla, thotë se nuk do të hiqet asnjë mësues nga puna, teksa këmbëngul për zhvillimin e provimit. Ajo tha se testimi është një mënyrë për të rritur cilësinë në sistemin arsimor dhe se ky sistem ka gjetur mbështetjen e mësuesve. "Ne adresua

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:25.659Z

Testimi i mesuesve

brbrReforma e Ministrise se Arsimit qe pritet te ndermerret muajin e ardhshem mbi testimin e mesuesve ne te gjithe sistemit arsimor ka hasur jo pak kundershti Ne Komisionin e Arsimit sindikatat e kundershtojne kete testim duke e quajtur antiligjor Ndersa drejtuesi i sindikates se arsimit Xhaferr Do

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:20.555Z

Sot testimi i mësuesve në Shqipëri

Rreth 3900 mësues do t'i nënshtrohen sot testimit në portalin "Mësues për Shqipërinë". Ndryshe nga viti i kaluar, numri i mësuesve këtë vit është më i vogël, ndërkohë që disa prej tyre e rijapin provimin për përmirësimin e rezultatit. Testimi do të zhvillohet në 13 Drejtoritë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:19.235Z

Testimi për punësim, ja rregullat për mësuesit

Faza e dytë dhe përcaktuese për të fituar një vend pune në mësuesi po vjen drejt finalizimit. Kur kanë ngelur vetëm dhjetë ditë nga data e përcaktuar, mësuesit që i drejtohen testimit duhet të kenë parasysh disa rregulla, mosrespektimi i të cilave çon në penalizme. Ministria e Ar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:19.525Z

Testimi për mësuesit, rinis në Janar me rrethet

Testimi i shumëdiskutuar, që mat aftësitë e mësimdhënësve të arsimit parauniversitar, do të rinisë në muajin janar. Për të gjithë ata që kanë qenë në pritje, e madje kanë vënë në diskutim edhe faktin nëse do të ketë një të tillë, Ministria e Arsimit jep një përgjigje.

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama