Rezultate te kerkimit per termin: +Thesarit

Total: 4959
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:18.368Z

Bonot e thesarit, rritet interesi

 Fabiola ÇelaNëse një individ dëshiron të investojë paratë e tij në bono thesari, kjo është periudha më e favorshme. Interesi i bonove të thesarit ka arritur majat. Kjo si rrjedhojë e rritjes së kërkesës së qeverisë për para.InteresiNë ankandin e fundit të zhvilluar n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:58.155Z

Bonot e thesarit, frenohen interesat

Blerina Hoxha Rritja e interesave per bonot e thesarit eshte frenuar disi, per shkak se deficiti buxhetor ne kete periudhe po financohet kryesisht me kredine 250 milione euro te marre ne muaj, nga tre banka te huaja private. Keshtu ne ankandin e djeshem te bonove te thesarit per maturimin 12 mujor,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:36.134Z

Bonot e thesarit, kulmojne interesat

Blerina Hoxha Interesi i bonove te thesarit me maturim 1-vjecar arriti ne 9.2 per qind, duke pesuar nje rritje gati 1 per qind, ne krahasim me fillimin e vitit. Eksperte ne bankat e nivelit te dyte e shpjegojne kete dukuri me faktin e tkurrjes se likuiditeteve ne bankat e nivelit te dyte dhe nga ana

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:37.523Z

Bonot e thesarit vijojnë rritjen

Bonot e thesarit shënuan një rekord të ri shumëvjeçar dje në ankandin e radhës të zhvilluar në Bankën e Shqipërisë, ku 5.1 miliardë lekë borxhe me afat maturimi 12-mujor, iu dhanë qeverisë nga bankat e nivelit të dytë. Interesi mesatar i ponderuar për 18 ofertat e pranuara ishte 9

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:57.195Z

Bonot e thesarit ndalojne rritjen

Interesat e bonove te thesarit u shtrenjtuan vetem 2 pike baze ne mesatare te ponderuar gjate ankandit te dites se marte, behet e ditur nga te dhenat e Bankes se Shqiperise. Interesi maksimal i pranuar per bonot e thesarit 12-mujore ishte 9.29 per qind, 1 pike baze me poshte se ne ankandi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:36.940Z

Rritet interesi i bonove të thesarit

Interesi i bonove të thesarit (letra me vlerë, që qeveria ua merr hua investitorëve publikë dhe privatë) me maturim 1 vjeçar aktualisht ka arritur në 9.2 për qind, duke pësuar një rritje gati me 1 për qind krahasuar me fillimin e vitit. Ekspertë të bankave të nivelit të dytë e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:58.378Z

Bonot e thesarit per individet

Banka e Shqiperise dhe Ministria e Financave ndryshojne marreveshjen per emetimin e bonove te thesarit duke rritur ne 50% kufirin e borxhit publik qe individet mund te blejne nepermjet bonove te thesarit. Me pare se te rishikohej marreveshja parashikonte qe individet nuk mund te blinin m

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama