Rezultate te kerkimit per termin: +Tribunalit +Disiplinor

Total: 35
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:22.117Z

Reforma në Drejtësi, si do të hetohen gjyqtarët nga Tribunali Disiplinor

Tribunali Disiplinor i Drejtësisë do të jetë organi, i cili do të gjykojë të gjithë aktivitetin e drejtësisë. Paketa për ndryshimet kushtetuese për Reformën në Drejtësi kërkon që Tribunali Disiplinor i Drejtësisë të përfshihet në Kushtetutë si një organ me fuqi të plotë he

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:20.452Z

Nderhyrje urgjente ne drejtesi

brbrKomisioni i Venecia ka nisur te shqyrtoje me imtesi dy draftet e paraqitura nga autoritetet shqiptare per reformen ne drejtesi Ne tryezen e eksperteve jane dokumenti i perpiluar nga grupi i eksperteve te reformes si edhe amendamentet e propozuara nga Partia Demokratike Pas diskutimeve qe pritet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:13.114Z

Drejtësia, Hasneziri: Kontrollin smund ta bëjë një komision i krijuar nga Kuvendi

Për gjyqtarin e Krimeve të Rënda, doktor i shkencave juridike, Luan Hasneziri , reforma në drejtësi rrezikon të cenojë rëndë pavarësinë e pushtetit gjyqësor, nëse disa nga propozimet e komisionit do të miratohen. Gjyqtari Hasneziri i referohet kapitullit për krijimin e një komisioni

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:23.069Z

Brammertz kërkon që Shesheli të rikthehet në Hagë

Kryeprokurori i Tribunalit të Hagës, Serge Brammertz, e ka hedhur poshtë si të pa bazë kërkesën e të akuzuarit të Hagës, Vojisllav Sheshel që kundër tij si prokuror të ndërmerren masa të sanksionimit disiplinor dhe sërish ka kërkuar kthimin e Sheshelit në Hagë, ka njoftuar Tribuna

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:53.237Z

Mblidhet sot Komisioni për Drejtësinë, pritet miratimi i draftit

Mblidhet sot Komisioni i Posaçëm për Reformën në Drejtësi. Në mbledhjen e sotme pritet miratimi nen për nen dhe në terësi i draftit të mazhorancës, i përmbyllur vetëm një ditë më parë. Në draft është  refeleketuar kërkesa e opozitës për mos përfshirjen e Tribunalit Disiplin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:23.072Z

Brammertz kërkon që Shesheli të rikthehet në Hagë

Kryeprokurori i Tribunalit të Hagës, Serge Brammertz, e ka hedhur poshtë si të pa bazë kërkesën e të akuzuarit të Hagës, Vojisllav Sheshel që kundër tij si prokuror të ndërmerren masa të sanksionimit disiplinor dhe sëris

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:41.748Z

Opozita u tërhoq nga Gjykata e Lartë Administrative

Katër pikat e rëna dakord mes palëve për reformën Pas dakordësisë së arritur në lidhje me Byronë e Hetimit, që u vendos që të jetë një strukturë e pavarur edhe nga Ministria e Brendshme, edhe nga Prokuroria e Përgjithshme, tryeza e së mërkurës për reformën në drejtësi është

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama