Rezultate te kerkimit per termin: +Universitetin +Evropian

Total: 1490
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:22.884Z

Universiteti Qiriazi bashkëpunim me universitetin evropian Viadrina

Në Frankfurt (Oder), u konkretizuan rrugët e bashkëpunimit ndërmjet Kolegjit Universitar “Qiriazi” dhe Universitetit Evropian “Viadrina”. Kjo rruge bashkëpunimi u mundësua gjatë takimit mes presidentit të Bordit të Universiteti Evropian Viadrina Prof. Alexander Woll

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:10.351Z

BE 1.1 milione euro per Universitetin Bujqesor

Studentët e Fakultetit të Agrobiznesit dhe Ekologjisë në Universitetin Bujqësor të Tiranës tashmë kanë mundësi të kryejnë analiza të tokës dhe ujit në laboratorin e ri i financuar me fondet e Bashkimit Evropian.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:41.133Z

Dukagjin Leka zgjedhet prorektor në Universitetin e Gjilanit

Këshilli Drejtues i Universitetit "Kadri Zeka" në mbledhjen e mbajtur më 18 mars 2016 në Gjilan pas propozimit të Rektorit Prof. Asoc. Dr. Bajram Kosumi, ka zgjedhur Prof. Ass. Dr. Dukagjin Lekën Prorektor për bashkëpunim ndërkombëtar. Dukagjin Leka në cilësinë e Prorektorit për bashk

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:50.091Z

Dilema; Para për studentin apo për universitetin?

Disa pedagogë mendojnë se universitetet private e publike duhet të kenë tarifa të vetëpërcaktuara, mundësisht të përafërta, në mënyrë që niveli i konkurrencës të jetë më i lartë, duke financuar studentin e jo universitetin. Në lidhje me këtë çështje ndajnë mendimin e tyre m

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:51.464Z

Studentë të Universitetit Evropian, për herë të tretë vizituan KMDLNJ-në

Prishtinë, 16 Janar NOA - Në kuadër të bashkëpunimit me Universitetin Evropian për të Drejtat e Njeriut dhe Demokratizim nga Venediku (Itali), një grup studentesh vizituan KMDLNJ-në (Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut), me çrast u priten nga prof.dr. Zejnu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:49.858Z

Tafaj ne universitetin e Durres Aplikoni per doktorata

Ministri i Arsimit dhe Shkences Myqerem Tafaj iu ka bere thirrje studenteve dhe pedagogeve te rinj per te aplikuar ne kater programe shume te rendesishme te arsimit te larte, te cilat mbeshtesin kualifikimin e shpejte te tyre.Per hapjen e diteve informative ministria e arsimit dhe shkences ne bashke

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:43.841Z

Kryeministri Berisha viziton Universitetin Shtetëror të Tetovës  

Në vijim të vizitës së tij në Tetovë, Kryeministri Berisha u ndal në Universitetin Shtetëror të Tetovës, ku u prit nga Rektori i këtij universiteti Agron Reka, drejtues  të tjerë të tij, si dhe pedagogë e studentë.

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama