Rezultate te kerkimit per termin: +Uzina +Mekanike

Total: 109
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:25.501Z

Elbasan, mbyllet uzina mekanike

Dega e Tatimeve ne Elbasan ka mbyllur perfundimisht uzinen mekanike ne kete rreth, per shkak te mospageses se detyrimeve tatimore per nje kohe relativisht te gjate. Kjo uzine, si dhe 15 biznese te tjera jane derguar ne gjykate per shpallje falimenti dhe se fundi u eshte lene tatimoreve te

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:05.398Z

Industria vendase Uzina mekanike Kucove pajisje me cikel te mbyllur

Uzina mekanike Kuçovë, degë e kompanisë “ALBpetrol”, është e vetmja ndërmarrje në vend, e cila vazhdon të prodhoje pajisje dhe mjete mekanika me një cikël të mbyllur. Kjo ndërmarrje arrin që të prodhoje të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:31.221Z

Mbyllet Uzina Mekanike, 60 punëtorë mbeten pa punë

  ****Vendimi u zbatua dje nga tatimet. Dega e Tatimeve: Uzina i detyrohet 17.5 milionë lekë shtetit   Kryetari i Sindikatës: Veprim i padrejtë dhe i nxituar. Punëtorët: Mbajmë gjallë familjet me këtë punë ELBASAN-Dega e Tatimeve në Elbasan ka lëshuar dje vendimin për mb

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:31.231Z

Mbyllet Uzina Mekanike, 3 vjet pa paguar sigurimet e punëtorëve

Autori i Lajmit: Entela DurajUzinës Mekanike në Elbasan i është vënë kyçi nga tatimorët. Shkak është bërë abuzimi me kontributet shoqërore të punëtorëve, të cilat nuk ishin paguar për tre vjet me radhë. Rreth 56 punëtorë të saj kanë mbetur tashmë pa punë. Sipas burimeve nga

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:31.226Z

Mbyllet Uzina Mekanike, rreth 60 metalurgë dalin pa punë

Shteti i vë kyçin Uzinës Mekanike në zonën industriale të Metalurgjikut në Elbasan. Shkak është bërë falimentimi i saj përballë detyrimeve fiskale në sektorin e sigurimeve shoqërore të metalurgëve. Ka qenë paralajmërimi i fundit nga ana e Drejtorisë së Tatimeve të rrethit të E

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:25.522Z

Urdhër bllokimi për uzinën mekanike

30/09/2009  Tatimet ndëshkojnë dhe disa hotele ELBASAN-Tatimorët kanë penalizuar uzinën mekanike duke e bllokuar sërish për mosshlyerjen e detyrimeve tatimore. Shkak për bllokimin e aktivitetit të uzinës janë bërë 13.5 milionë lekë të reja të papaguar nga kjo uzinë, shuma

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:31.214Z

Elbasan, Tatim-Taksa mbyll uzinen mekanike

Policia Tatimore ka bllokuar dje aktivitetin e uzines mekanike ne Elbasan. Shkak per ndermarrjen e ketij vendimi ka qene mospagimi i sigurimeve shoqerore dhe shendetesore per 60 punetore si dhe mos likuidimi i tatimit mbi fitimin. Shuma qe uzina i detyrohet shtetit eshte 17543749 leke. Sipas te dhen

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama