Rezultate te kerkimit per termin: +Vazhdimisht +Komisioni +Europian

Total: 345
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:21.931Z

Komisioni i jep rekomandim pozitiv Ukrainës dhe Gjeorgjisë për vizat

Pas zgjedhjes së disa problematikave të brendshme, Komisioni Europian ka vendosur që të japë një rekomandim pozitiv në lidhje me liberalizimin e vizave për Ukrainën dhe Gjeorgjinë. Në një komunikatë për mediat, Presidenti i Këshillit Europian, Donald Tusk, u shpreh se qeveritë e dy v

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:14.164Z

S&P ul vlerësimin e Bashkimit Europian

Ekonomia Bondet e BE-së nuk vlerësohen më si më të mirat e mundshme, si pasojë e vështirësive buxhetore Agjencia e vlerësimit të rrezikut, Standard & Poor’s uli vlerësimin për Bashkimin Europian nga A e trefishtë në AA+, për shkak të shqetësimeve mbi mënyrën se si financ

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.589Z

Një erë e re për Bashkimin Europian

  1.         Traktati i Lisbonës Pengesa e fundit për hyrjen në fuqi të Traktatit të Lisbonës ra me ratifikimin e këtij traktati prej presidentit çek, Vaclav Klaus. Një vendim ky që i dha frymëmarrje pjesës tjetër të vendeve anëtare të B

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:33.175Z

Shalsi: Komisioni që drejton, aneks i qeverisë

Gjana dhe Shalsi gjate debatit pak dite me pare ne komisionin e Veprimtarive Prodhuese, Tregetise dhe Mjedisit Deputeti i Partisë Socialiste, njëherësh n/kryetarë i komisionit te Veprimtarive Prodhuese, Tregtise dhe Mjedisit, Eduard Shalsi i është drejtuar me një letër kryetarit të këtij K

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:25.424Z

Komisioni për Ekonominë dhe Financat miraton projektligjin Për disa ndryshime në ligjin nr. 9720, datë 23.4.2007, Për auditimin e brendshëm në sektorin publik.

Komisioni për Ekonominë vijoi punën me shqyrtimin e projektligjit Për disa ndryshime në ligjin nr. 9720, datë 23.4.2007, Për auditimin e brendshëm në sektorin publik. Diskutimet u përqëndruan në çështje të teknikës legjislative, unifikimit të terminoligjisë me pjesën tjetër të l

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:27.973Z

KE ul parashikimin e rritjes ekonomike në 3.2%

Raporti Komisioni Europian, në prognozën për vitin 2016, ul parashikimin për Shqipërinë për rritjen ekonomike në 3.2% të PBB-së, nga 3.4% që ka deklaruar qeveria. Rritja ekonomike është në një trajektore rritëse, për shkak të investimeve të mëdha dhe një kontributi pozitiv nga e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:27.870Z

Zgjedhjet e 28 qershorit - kusht për anëtarësimin në Bashkimin Europian

28/02/2009  Ambasadori i Gjermanisë Bernd Borchardt flet për objektivat që duhet të arrijë Shqipëria Përfaqësuesi zyrtari i Berlinit në vendin tonë, ambasadori Bernd Borchardt, thekson si tepër të rëndësishëm faktin që zgjedhjet e përgjithshme parlamentare të 28 qershorit

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama