Rezultate te kerkimit per termin: +Vullnetarizmi

Total: 149
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:59.824Z

Vullnetarizmi

Transmetuar me 20102015 - 2149 PUBLICITET Vullnetarizmi ishte kryefjala e saj vullnetarizmi do jete dhe kryefjala jone sot ne kete dite ne perkujtim te saj Kur me mire se sot mund te bejme sadopak nga puna e kesaj gruaje te ma

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:02.453Z

Vullnetarizmi, përtej punës së detyruar pa pages

11/04/2005  Humanizmi, me të cilin edukohen fëmijët në perëndim, por shqiptarëve s’ju kujtohen veçse aksionet vullnetare Veprimtari vullnetare: punë komuniste, pa shpërblim, që kryejnë vullnetarisht masat punonjëse dhe rinia në Republikën Popullore Socialiste të Shqipëris

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:50.530Z

Vullnetarizmi hyn në fuqi, por vullnetari duhet të sigurohet

Vullnetarizmi në Shqipëri tashmë është sanksionuar me ligj i cili ka hyrë në fuqi. Hartimi për të nisi në fundin e vitit 2013 dhe kishte si qëllim nxitjen e vullnetarizmit dhe rregullimin e marrëdhënieve mes palëve. Sipas ligjit do të jetë Shërbimi Kombëtar i Punësimit, ins

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:24.630Z

Bamirësia dhe vullnetarizmi, një trend apo kulturë në rritje?

Vullnetarizmi: "Punë komuniste, pa shpërblim, vullnetarisht e realizuar nga masa e gjerë e punëtorëve dhe të rinjëve në Republikën Popullore Socialiste të Shqipërisë". Ky ka qenë përkufizimi për vullnetarizimin gjatë kohës së komunizmit në Shqipëri. Periudhe mëse 50-vjecare me

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:44.114Z

Klosi: Vullnetarizmi i bën njerëzit qytetarë më të mirë

Kalimi i disa shërbimeve sociale rezidenciale në shërbime komunitare me bazë vullnetarizmin, përbën një nga prioritetet kryesore të Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë në trajtimin e grupeve vulnerabile. Për të siguruar vazhdimësinë dhe shtrirjen e këtij shërbimi si një

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:18.630Z

Studim, vullnetarizmi zgjat jetën

Të bësh mirë është mirë. Ky mund të jetë slogani i një shoqate vullnetare, por bëhet fjalë për diçka të vërtetë.Një rishikim i plotë i 40 studimeve, i publikuar në revistën BMC, Shëndeti Publik

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:13.934Z

Peleshi në konferencën "Green Line Albania": Të mbrojmë mjedisin me gjeste vullnetarizmi

TIRANE-“Të gjithë të punojmë fort për të mbrojtur mjedisin”. Kështu është shprehur Zv/kryeministri Niko Peleshi gjatë fjalës së tij në konferencën “Green Live Albania”, ku iu bëri një apel shqiptarëve që të përfshihen në gjeste vullnetarizmi për të ndë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama