Rezultate te kerkimit per termin: +Zbulimit

Total: 5480
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:34.748Z

Obama vlerëson komunitetin e zbulimit

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, i tha komunitetit të zbulimit amerikan se ai vlerëson punën e tyre dhe se e kupton që nuk e marrin lehtë detyrën që bëjnë. Presidenti u takua me përfaqësues të shërbimeve amerikane të zbulimit dy ditë pasi presidenti shprehu keqardhj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:32.082Z

Riorganizimi Agjencisë Qendrore të Zbulimit

Agjencia Qendrore e Zbulimit, CIA po fillon një riorganizim gjithëpërfshirës që synon përmirësimin e aftësive të saj kibernetike dhe mbylljen e boshllëqeve në operacionet e saj të zbulimit. Drejtori i CIA-s John Brennan tha se riorganizimi vjen pas një analize shumëmujore që ekspert

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.150Z

Turqia forcon agjencinë e zbulimit

Parlamenti turk po shqyrton një ligj të ri, i cili zgjeron në mënyrë dramatike pushtetin e Agjencisë Kombëtare të Zbulimit, që njihet me inicialet, MIT.  Ligji i propozuar fuqizon agjencinë e zbulimit, për t’i dhënë asaj qasje ndaj të dhënave, përfshirë ato bankare, të kompa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:31.208Z

Diversiteti në rekrutimin e agjentëve të zbulimit amerikan

Agjencitë amerikane të zbulimit kanë filluar një program ambicioz për punësimin e rekrutëve të rinj nga komunitetet pakicë të Amerikës, veçanërisht mes arabëve dhe myslimanëve. Por kjo përpjekje ka ndeshur në skepticizimin e komuniteteve të imigrantëve. Një takim i kohëve

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:37.424Z

Presidenti Bush shton kompetencat e drejtorit të zbulimit kombëtar

Presidenti Bush nënshkroi një urdhër ekzekutiv për agjencitë e zbulimit duke shtuar kompetencat e drejtorit të zbulimit kombëtar, për të përmirësuar bashkëpunimin mes agjencive të zbulimit.Në bazë të urdhrit të ri, Mike McConnell që mbikqyr agjencitë e zbulimit, do të ketë t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:44.286Z

Nentoka e zbulimit ballkanik te 007-ave

10-11-2010 / Nga Augustin Paloka Perpos jetes normale ekziston edhe ajo e nentokes. Pos ekonomise zyrtare ekziston edhe ajo e nentokes. Nentoke quhet edhe krimi i organizuar. Ne vendet e transicionit sidomos ne shtetet e krijuara ne territorin e ish-Jugosllavise ka ekzistuar dhe vazhdon te ekz

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.149Z

Turqia forcon agjencinë e zbulimit

Parlamenti turk po shqyrton një ligj të ri, i cili zgjeron në mënyrë dramatike pushtetin e Agjencisë Kombëtare të Zbulimit, që njihet me inicialet, MIT.  Ligji i propozuar fuqizon agjencinë e zbulimit, për t'i dhënë asaj qasje ndaj të dhënave, p

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama