Rezultate te kerkimit per termin: +Zija +Bahja

Total: 183
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:34.864Z

Zija Bahja: “Në Gërdec shkonin 100 tonë municione çdo ditë.

Autori i Lajmit: red.Ish-gjenerali Zija Bahja, ish-komandant i Komandës Mbështetëse, i shkarkuar pak kohë më parë, i kërkon gjykatës ta kthejë me detyrë në Forcat e Armatosura, pasi ka zbatuar vetëm urdhrat e ish-ministrit Mediu dhe struktura që ai drejtonte, nuk ka lidhje me tragjedin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:30.138Z

Spahiu e Bahja, pergjegjes per pastrimin e Gerdecit

Dy persona e shkarkuar nga Presidenti Bamir Topi, Gjeneral Major Shpetim Spahiu dhe Gjeneral Brigade Zija Bahja, kane qene personat qe jane marre drejtperdrejt me pastrimin e zones se Gerdecit, ku ndodhi dhe shperthimi i fabrikes se cmontimit te predhave. Shpetim Spahiu ka qene komandanti i operacio

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:44.615Z

Presidenti Topi dekreton shkarkimin nga detyra dhe nxjerrjen në lirim të Komandantit të Komandës Mbështetëse, Gjeneral Brigade Zija Bahja.

DEKRET PËR SHKARKIMIN NGA DETYRA DHE NXJERRJEN NË LIRIM TË KOMANDANTIT TË KOMANDËS MBËSHTETËSE Në mbështetje të nenit 93 të Kushtetutës, të nenit 7, pika 8, të ligjit nr. 8671, datë 26.10.2000 “Për pushtetet dhe autoritetet e komandimit e të drejtimit strategjik të Forcave të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:44.615Z

Presidenti Topi dekreton shkarkimin nga detyra dhe nxjerrjen në lirim të Gjeneral Major Shpëtim Spahiu dhe të Gjeneral Brigade Zija Bahja.

9 maj 2008 Presidenti i Republikës, Bamir Topi dekretoi sot shkarkimin nga detyra dhe nxjerrjen në lirim të Gjeneral Major Shpëtim Spahiu, deri tani me detyrë Komandant i Forcës së Bashkuar dhe të Gjeneral Brigade Zija Bahja, deri tani me detyrë Komandant i Komandës Mbështetëse. Ky dek

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:34.134Z

Dosja Gërdeci, dëshmon gjenerali i shkarkuar

Ish-komandanti i Komandës Mbështetëse, Zija Bahja, u pyet nga prokurorët për transportin e municionit nga depot në fabrikën e çmontimit. Nën hetim dhe urdhrat e Mediut për kalimin e tre mijë predhave të kalibrit 107 mm TIRANË -  Zija Bahja, gjenerali i sh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:31.220Z

“Gërdeci, Mediu e Luan Hoxha e dinin”

Ish-gjenerali i shkarkuar nga detyra pak ditë më parë në formë ndëshkimi për tragjedinë e Gërdecit, deklaron se ministri i Mbrojtjes, Fatmir Mediu dhe shefi i Shtabit të Përgjithshëm, Luan Hoxha, kanë qenë të informuar lidhur me çështjen e Gërdecit. Zija Bahja, ish-komandant i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:44.873Z

Shpëtim Spahiu tërhiqet nga kërkesa për rikthim në detyrë

Autori i Lajmit: red.Gjenerali Shpëtim Spahiu është tërhequr nga kërkesa e tij për rikthim në detyrë. Dje në Gjykatën e Tiranës është zhvilluar seanca e radhës për shqyrtimin e kërkesës së Spahiut, por pala kërkuese është tërhequr, duke e argumentuar këtë veprim me pritjen e

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama