Rezultate te kerkimit per termin: +Zyber +Hallulli

Total: 322
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:52.370Z

“Zyber Hallulli”, tani shtëpi-familje

Shtëpia e fëmijës “Zyber Hallulli” në kryeqytet nuk do të jetë më vetëm një institucion i përkujdesjes sociale, ku do të rriten fëmijët jetimë, por një shtëpi e madhe familjare. Në prag të festave të fundvitit, Ministra e Punës ka nisur shpërndarjen e dhuratave për 700 fëm

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:43.975Z

Një ditë në shtëpinë e fëmijës Zyber Hallulli

Artemisa Hoxha Në shtëpinë e fëmijës Zyber Halluli, në Rrugën e Elbasanit në kryeqytet, jetojnë 46 fëmijë dhe 36 punonjës që kujdesen për ta. Numër i konsiderueshëm në raport me atë të fëmijëve, pasi matematikisht rezulton që për 4 fëmijë kujdesen fizikisht por edhe shpir

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:27.186Z

Zhduket nje tjeter femije nga Zyber Hallulli

Epidemia e largimit te femijeve nga shtepia “Zyber Hallulli” po behet shqetesuese jo vetem per drejtuesit e institucionit, por edhe per policine. Nje tjeter femije eshte larguar keto dite, duke e çuar ne dy numrin vetem per kete fillim muaji. Menjehere punonjesit kane

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.365Z

“Zyber Hallulli” feston 90-vjetorin e krijimit

Streha e pare vorfenore, “Zyber Hallulli”, ka mbushur 90 vjet qe nga dita e krijimit. Kjo dite e vecante eshte perkujtuar nga bashkeshortja e Kryeministrit, Liri Berisha dhe drejtues te organizatave te ndryshme jofitimprurese. Kryetari i Institutit Kombetar te Integrimit te Jetimeve Shqiptare, I

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:27.201Z

Zhduket një tjetër fëmijë nga shtëpia "Zyber Hallulli"

Epidemia e largimit të fëmijëve nga shtëpia "Zyber Hallulli" po bëhet shqetësuese jo vetëm për drejtuesit e institucionit, por edhe për policinë. Një tjetër fëmijë është larguar këto ditë, duke e çuar në dy numrin vetëm për këtë fillim muaji. Menjëherë punonjësit kanë den

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:42.015Z

Avokati i Popullit: “Zyber Hallulli” është amortizuar

Lagështi në të gjitha muret e godinës, më e theksuar në mensën e shtëpisë dhe në kuzhinë. Dhoma jo të rregullta me dyer të amortizuara, mangësi të theksuara të nevojave për riparime të ndryshme. Pas inspektimeve të kryera në shtëpinë e fëmijës “Zyber Hallulli”, në Tiran

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:08.968Z

Zyber Hallulli do te kete skuader futbolli

Një ekip futbolli për jetimët. Kjo ka qenë nisma e konkretizuar sot nga ana e Federatës Shqiptare të Futbollit, kompanisë së telefonisë celulare “Plus” dhe sponsorëve të tjerë, duke bërë të mundur krijimin e skuad

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama