Informacion mbi botuesit

Një projekt jo fitimprurës në ndihmë të mediave

Gjatë këtyre viteve kemi parë shumë faqe informative të humbasin, të fshihen, të sulmohen e të fshihen nga ekzistenca bashkë me gjithë informacionin me vlerë që kanë mbartuar me vete.
Infoarkiva është pikërisht një projekt që është krijuar për të ruajtur informacionin mediatik në rrjet. Duke përdorur rrobotë kërkimi të ngjashëm me ato të makinave të kërkimit (google, inktomi etj), ne ëdo ditë vizitojmë faqet mediatike shqiptare dhe tërheqeim lajmet e tyre.

Reklamat

Për të respektuar të drejten e perfitimit nga produktet e tyre, ne ruajme te drejten e vendosjes se reklamave nga cdo botues ne cdo faqe ku dalin artikuj te tyre. Nëse jeni një botues dhe do donit reklamat tuaja në faqen tonë, pranë lajmeve tuaja, kjo është pa pagesë. Na kontaktoni për të disktuar më tej!

Bashkëpunim

Nëse e vlerësoni projektin tonë, atëherë mund të kontaktojmë për të përmirësuar shërbimin tonë dhe informacionin që marrim nga ju. Duke qenë se jemi një firmë informatike dhe nuk e njohim mirë strukturën e lajmit, bashkëpunimi me ekspertë të lajmit sië janë botuesit apo gazetarët është një ndihmesë e madhe për ne.

Duke bashëpunuar së bashku ju garantojmë që lajmet tuaja do të lexohen më shumë në internet, qoftë drejtpërdrejtë apo indirekt nga faqja jonë. Projekti ynë do të vazhdojë më tej me një makinë kërkimi shqiptare dhe premisat janë që "market share" i kësaj makine do jetë tepër i lartë në varësi me makinat e kërkimit globale (të cilat kanë një horizont më të gjerë kërkimi, duke sjellë më shumë informacion të pavlerë e duke fshehur lajmin e vërtetë shqiptarë)