Lajmet e Shqiperia.com - Kategoria: 12 2020-07-04T14:53:44+00:00 Zend_Feed_Writer http://www.example.com A Brahaj mandi@shqiperia.com http://www.shqiperia.com.com <![CDATA[SHBA tregon forcen Destrojeri qe kushton 43 miliarde USD]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048024260/titulli/SHBA-tregon-forcen-Destrojeri-qe-kushton-43-miliarde-USD div classentry clr stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 14h2 a hrefhttpwwwmapoal201609shba-tregon-forcen-destrojeri-qe-kushton-4-3-miliarde-usd12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201609shba-tregon-forcen-destrojeri-qe-kushton-4-3-miliarde-usd114galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads2016093-30jpg div div pDestrojeri me i madh dhe me i sofistikuar ne SHBA pritet te bashkohet me ne fund me floten e venditp pBehet fjale per destrojerin Zumwalt qe nuk pikaset nga radaretp pPer koincidence destrojeri me 147 marinare dhe oficere ne bord ka nje kapiten qe quhet James Kirkp pPer shkak se eshte kaq futuristike disa e kane krahasuar kapitenin me personazhin me te njejtin emer nga seriali Star Trekp pDestrojeri eshte rreth 180 metra dhe peshon 15 mije tonp pKostoja per ndertimin e kesaj anije eshte rreth 43 miliarde dollarep pSistemi i ri i armatimit mund te shkarkoje rreth 600 raketa ne shenjestra rreth 100 kilometra largp div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay noneulli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-433039 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201609shba-tregon-forcen-destrojeri-qe-kushton-4-3-miliarde-usd1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-twittera relnofollow data-sharedsharing-twitter-433039 classshare-twitter sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201609shba-tregon-forcen-destrojeri-qe-kushton-4-3-miliarde-usd1sharetwitter targetblank titleKlikoni qe te ndahet me te tjeret permes Twitter-itspanTwitterspanalili classshare-endlili classshare-endliuldivdivdivdivdiv div <![CDATA[Skandal apo revolucion Humor ne rrjet per kufjet e iPhone]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048023921/titulli/Skandal-apo-revolucion-Humor-ne-rrjet-per-kufjet-e-iPhone div classentry clr stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 12h2 a hrefhttpwwwmapoal201609skandal-apo-revolucion-humor-ne-rrjet-per-kufjet-e-iphone12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201609skandal-apo-revolucion-humor-ne-rrjet-per-kufjet-e-iphone112galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads2016092-28jpg div div pPas muajsh te tere pritje Apple ka zbuluar me ne fund modelin iPhone 7 qe ashtu sic ishte spekuluar nuk do kete kufjet klasikep pNe vend te kesaj perdoruesit mund te perdorin porten Lightning ose te blene kufjet pa fije AirPod qe kushtojne 159 dollare ne SHBA dhe 159 sterlina ne Britanip pPor disa perdorues thone se jane te shokuar nga ky vendimp pNe rrjet ka shperthyer ironia pasi disa thone se duhet kuraje e madhe te vish ne kete vendimp pShqetesimi kryesor duket mundesia e humbjes se kufjeve pa fije dhe cmimi i larte i tyrep pNga ana tjeter disa eksperte thone se ky inovacion i Apple eshte nje revolucionp div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay noneulli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-432270 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201609skandal-apo-revolucion-humor-ne-rrjet-per-kufjet-e-iphone1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-twittera relnofollow data-sharedsharing-twitter-432270 classshare-twitter sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201609skandal-apo-revolucion-humor-ne-rrjet-per-kufjet-e-iphone1sharetwitter targetblank titleKlikoni qe te ndahet me te tjeret permes Twitter-itspanTwitterspanalili classshare-endlili classshare-endliuldivdivdivdivdiv div <![CDATA[Per ata qe e perdorin tej mase Facebook-un ka lajme jo te mira]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048023920/titulli/Per-ata-qe-e-perdorin-tej-mase-Facebook-un-ka-lajme-jo-te-mira div classentry clr pa hrefhttpwwwmapoal201609per-ata-qe-e-perdorin-tej-mase-facebook-un-ka-lajme-jo-te-mira1autofacebook1470083785-550x343 relattachment wp-att-432431img classalignleft size-medium wp-image-432431 srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201609autoFacebook1470083785-550x343-300x187jpg altautoFacebook1470083785-550x343 width300 height187 srcsethttpwwwmapoalwp-contentuploads201609autoFacebook1470083785-550x343-300x187jpg 300w httpwwwmapoalwp-contentuploads201609autoFacebook1470083785-550x343jpg 550w sizesmax-width 300px 100vw 300px aPerdorimi i madh i rrjeteve sociale mund te ndikoje ne aftesite tuaja morale dhe njohese ka gjetur nje studimp pNje hulumtim tregon se njerezit te cilet vazhdimisht shkruaj tekst-mesazhe ose perdorin rrjetet sociale kane me pak gjasa qe te perfshihen ne te menduarit reflektiv dhe ti cilesojne qellimet morale ne jete si me pak te rendesishmep pNicholas Carr ne librin e tij te nominuar per Pulitzer The Shallows ai diskuton ate se si interneti eshte duke ndryshuar menyren se si ne mendojme lexojme dhe kujtojmep pCarr thote se interneti po shkakton nje renie te mendimit reflektiv Arsyeja per kete eshte marrja e shpejte e informacioneve qe perfshin zakonisht tekste te shkurtra postime komente dhe mesazhe te cilat nuk marrin shume kohe per tu proceduarp pAi thote se perderisa ne mesohemi cdo here e me shume me komunikim te shpejte dhe te shkurter ne mesohemi gjithashtu edhe me mendim te shpejte dhe te shkurterp pKjo do te shkaktoje nje renie te mendimit reflektiv i cili kontribuon ne renie te rendesise se moralit dhe nje rritje te hedonizmit dhe imazhitp pStudimi me i fundit ne kete fushe deshmon se perdorimi i madh i rrjeteve sociale eshte duke shkaktuar nje renie morale dhe njohese tek njerezitp p p p p div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay noneulli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-432430 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201609per-ata-qe-e-perdorin-tej-mase-facebook-un-ka-lajme-jo-te-mira1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-twittera relnofollow data-sharedsharing-twitter-432430 classshare-twitter sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201609per-ata-qe-e-perdorin-tej-mase-facebook-un-ka-lajme-jo-te-mira1sharetwitter targetblank titleKlikoni qe te ndahet me te tjeret permes Twitter-itspanTwitterspanalili classshare-endlili classshare-endliuldivdivdivdivdiv div <![CDATA[Ja tek eshte Apple prezanton iPhone 7 nuk fut uje dhe ka kufje pa fije]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048023560/titulli/Ja-tek-eshte-Apple-prezanton-iPhone-7-nuk-fut-uje-dhe-ka-kufje-pa-fije div classentry clr stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 19h2 a hrefhttpwwwmapoal201609ja-tek-eshte-apple-prezanton-iphone-7-nuk-fut-uje-dhe-ka-kufje-pa-fije12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201609ja-tek-eshte-apple-prezanton-iphone-7-nuk-fut-uje-dhe-ka-kufje-pa-fije119galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201609ip6jpg div div pPas muajsh te tere ne pritje dhe pasi disa foto ishin zbuluar Apple me ne fund ka paraqitur iPhone 7 dhe nje version te ri te Apple Watchp piPhone i ri 7 do te kete kufje pa fije dhe do ti zgjate me shume bateria nderkohe qe iPhone 7 plus qe eshte me i madh do te kete gjthashtu nje sistem te ri kamerash dual lensp pTim Cook e hapi shfaqjen e prezantimit te Bill Graham Civic Auditorium ne San Francisco me nje video te tijen ku ai shihej duke marre pjese ne nje karaoke me James Corden duke kenduar se bashku me One Republic perpara se atyre tiu bashkohej Pharrell i cili i dha Cook disa keshilla modeMapoalp div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay noneulli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-431924 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201609ja-tek-eshte-apple-prezanton-iphone-7-nuk-fut-uje-dhe-ka-kufje-pa-fije1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-twittera relnofollow data-sharedsharing-twitter-431924 classshare-twitter sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201609ja-tek-eshte-apple-prezanton-iphone-7-nuk-fut-uje-dhe-ka-kufje-pa-fije1sharetwitter targetblank titleKlikoni qe te ndahet me te tjeret permes Twitter-itspanTwitterspanalili classshare-endlili classshare-endliuldivdivdivdivdiv div <![CDATA[Video Shikoni mitralozet vdekjeprures te ushtrise amerikane]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048023214/titulli/Video-Shikoni-mitralozet-vdekjeprures-te-ushtrise-amerikane div classentry clr pa hrefhttpwwwmapoal201609video-shikoni-mitralozet-vdekjeprures-te-ushtrise-amerikane1screenshot17-3 relattachment wp-att-430725img classalignleft size-medium wp-image-430725 srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201609Screenshot17-3-300x190jpg altScreenshot17-3 width300 height190 srcsethttpwwwmapoalwp-contentuploads201609Screenshot17-3-300x190jpg 300w httpwwwmapoalwp-contentuploads201609Screenshot17-3jpg 685w sizesmax-width 300px 100vw 300px aKur ata punojne toka dridhet nje stuhi rere ngrihet ne ajer dhe eshte e pamundur te mbushesh me fryme per shkak te rese se tymit qe cliron barutip pKeto jane mitralozet e fundit dhe me te sofistikuar te batalionit te artilerise 325th Airborne Infantry Regiment te cilet jane nje nga armet me vdekjeprurese dhe te frikshme per armiqtebr iframe srchttpswwwyoutubecomembedSluFoibQVvo width640 height360 frameborder0 allowfullscreenallowfullscreeniframep div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay noneulli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-430724 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201609video-shikoni-mitralozet-vdekjeprures-te-ushtrise-amerikane1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-twittera relnofollow data-sharedsharing-twitter-430724 classshare-twitter sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201609video-shikoni-mitralozet-vdekjeprures-te-ushtrise-amerikane1sharetwitter targetblank titleKlikoni qe te ndahet me te tjeret permes Twitter-itspanTwitterspanalili classshare-endlili classshare-endliuldivdivdivdivdiv div <![CDATA[Deshironi Wi-Fi me te shpejte Ja cfare duhet te beni]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048023213/titulli/Deshironi-Wi-Fi-me-te-shpejte-Ja-cfare-duhet-te-beni div classentry clr pa hrefhttpwwwmapoal201609deshironi-wi-fi-me-te-shpejte-ja-cfare-duhet-te-beni1autowifi-router2767756b-620x3581473100599 relattachment wp-att-430776img classalignleft size-medium wp-image-430776 srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201609autowifi-router2767756b-620x3581473100599-300x173jpg altautowifi-router2767756b-620x3581473100599 width300 height173 srcsethttpwwwmapoalwp-contentuploads201609autowifi-router2767756b-620x3581473100599-300x173jpg 300w httpwwwmapoalwp-contentuploads201609autowifi-router2767756b-620x3581473100599-768x444jpg 768w httpwwwmapoalwp-contentuploads201609autowifi-router2767756b-620x3581473100599jpg 850w sizesmax-width 300px 100vw 300px aNje lidhje e dobet interneti eshte nje zhgenjim sidomos kur jeni duke e shikuar ndonje film ose duke bere punen ne kompjuterp pNje lidhje e dobet interneti nuk eshte vetem bezdi por edhe me shume se aq Ne ditet e sotme shume njerez mbeshteten tek interneti per pune shkolle dhe pergjegjesi te tjera ndaj eshte me rendesi te sigurohet nje lidhje e shpejte dhe e sigurte e rrjetitp pEkzistojne disa metoda qe mund te bejne rrjetin tuaj te jete me i shpejtep pstrongVendosni routerin tuaj ne nje vend me te hapurstrongp pshte e rendesishme qe rreth vendit ku eshte i vendosur routeri te mos kete shume celulare qe rrezet te shperndahen me lehte Gjithashtu sigurohuni qe vendosja e antenave te jete e drejte vertikalisht dhe diagonalisht shte e preferueshme qe routeri te jete ne nje pike me te lartep pstrongSigurohuni qe paisje te tjera nuk ndikojne ne lidhjen e rrjetitstrongp pPajisje te zakonshme qe gjenden neper shtepite tona mund te ndikojne ne internetin tone Te tilla si telefonat pa tela mikrovale ose paisje te tjera te cilat leshojne rreze direkt mund ta ngadalesojne internetin Andaj duhet te gjeni nje vend ne shtepine tuaj ku me se paku ka teknologji dhe aty te vendoset routerip pstrongGjeni kanalin e duhur te internetitstrongp pFqinjet me internetin e tyre mund te ndikojne qe interneti juaj te jete me i dobet per shkak se kanalizimi i rrezeve eshte i gabuar Ju mund ta rregulloni ate nepermjet programeve si WiFi Analyzer ose CommView per te zgjedhur kanalin i cili ju pershtatetp pstrongShume paisje te kyqura ne te njejtin Wi-Fistrongp pNese jetoni ne nje shtepi me shume njerez qe perdorin internetin atehere kjo mund te jete arsyeja qe ju keni internetin e dobet Ne kete rast ju duhet te perdorni nje mekanizem qe quhet Cilesia e sherbimit ne menyre qe te reduktoni ne menyre te pershtatshme sasine e internetit qe mund te perdoret nga te tjeretp div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay noneulli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-430775 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201609deshironi-wi-fi-me-te-shpejte-ja-cfare-duhet-te-beni1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-twittera relnofollow data-sharedsharing-twitter-430775 classshare-twitter sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201609deshironi-wi-fi-me-te-shpejte-ja-cfare-duhet-te-beni1sharetwitter targetblank titleKlikoni qe te ndahet me te tjeret permes Twitter-itspanTwitterspanalili classshare-endlili classshare-endliuldivdivdivdivdiv div <![CDATA[Kjo shtepi duket si fabrike nga jashte por shikojeni brenda]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048022137/titulli/Kjo-shtepi-duket-si-fabrike-nga-jashte-por-shikojeni-brenda div classentry clr stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 9h2 a hrefhttpwwwmapoal201609kjo-shtepi-duket-si-fabrike-nga-jashte-por-shikojeni-brenda12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201609kjo-shtepi-duket-si-fabrike-nga-jashte-por-shikojeni-brenda19galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201609sh3jpg div div h3E thjeshte nga jashte e bukur nga brenda - kjo eshte shtepia e vecante ne Teksas te SHBA-seh3 div idmain-content div idarticle-text pAjo mund te duket si nje fabrike por definitivisht nuk eshte Kjo eshte nje shtepi e madhe e zbukuruar mjaft mirep pE kompletuar me cdo gje prej mobilerive lekure e deri tek nje TV projektor p p p div div div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay noneulli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-428783 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201609kjo-shtepi-duket-si-fabrike-nga-jashte-por-shikojeni-brenda1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-twittera relnofollow data-sharedsharing-twitter-428783 classshare-twitter sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201609kjo-shtepi-duket-si-fabrike-nga-jashte-por-shikojeni-brenda1sharetwitter targetblank titleKlikoni qe te ndahet me te tjeret permes Twitter-itspanTwitterspanalili classshare-endlili classshare-endliuldivdivdivdivdiv div <![CDATA[Foto Perbindeshi amfib rus i blere nga nje vend i NATO-s]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048020109/titulli/Foto-Perbindeshi-amfib-rus-i-blere-nga-nje-vend-i-NATO-s div classentry clr stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 12h2 a hrefhttpwwwmapoal201608foto-perbindeshi-amfib-rus-i-blere-nga-nje-vend-i-nato-s12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201608foto-perbindeshi-amfib-rus-i-blere-nga-nje-vend-i-nato-s112galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201608zuber1jpg div div pKy mjet amfib ushtarak me jasteke ajri eshte me i madhi i llojit te tij ne bote dhe arma e pare qe nje vend i NATO-s i ka blere Rusisep pZubr-class LCAC ka nje fuqi zhvendosese prej 555 tonesh kur eshte me ngarkese te plote Ekzistojne shtate te tilla ne gjithe boten 2 ne Rusi 1 ne Ukraine dhe 4 ne Greqi e cila me kete beri blerjen e pare ushtarake te nje vendi te NATO-s nga Rusiap pMjeti eshte armatosur qe te sherbeje si luftanije kur eshte ne det e pastaj mund te futet ne toke ku mund te zbarkoje 140 ushtare dhe 3 tanke ose 10 makina te blinduara ne vend te tankeve me te njejten sasi ushtareshp pAmfibi 57 metra i gjate ka tre helika te fuqishme per shtytje ne toke dhe mund te lundroje per 560 kilometra me nje shpejtesi prej 55 nyjesh detare Mbi kuverte ka armatime te renda dhe mitraloze te barabarta me ato te nje luftanijeje per sulme qe nga detip pAktualisht Kina ka porositur disa versione te permiresuara per ushtrine e sajp p p div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay noneulli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-424165 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201608foto-perbindeshi-amfib-rus-i-blere-nga-nje-vend-i-nato-s1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-twittera relnofollow data-sharedsharing-twitter-424165 classshare-twitter sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201608foto-perbindeshi-amfib-rus-i-blere-nga-nje-vend-i-nato-s1sharetwitter targetblank titleKlikoni qe te ndahet me te tjeret permes Twitter-itspanTwitterspanalili classshare-endlili classshare-endliuldivdivdivdivdiv div <![CDATA[Foto-Video Ja bishat robotike ruse qe do shfarrosin ISIS]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048019864/titulli/Foto-Video-Ja-bishat-robotike-ruse-qe-do-shfarrosin-ISIS div classentry clr stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 42h2 a hrefhttpwwwmapoal201608foto-video-ja-bishat-robotike-ruse-qe-do-shfarrosin-isis12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201608foto-video-ja-bishat-robotike-ruse-qe-do-shfarrosin-isis142galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201608513958-iraq-isis-robotjpg div div pAmerikanet i kane luftuar prej vitesh me drone avione luftarak te telekomanduar por duket se edhe ruset ua gjeten ilacin terroristeve dhe militanteve te ISIS-itp pNje koleksion i gjere tankesh dhe autoblindash robotike jane dizajnuar projektuar prodhuar testuar dhe perdorur me sukses nga ushtria ruse prej disa vitesh dhe tani ato kane mberritur ne Itak dhe Siri ku forcat ushtarake vendase do ta kene me te lehte te shfarrosin faren e keqe por pa bere me pare kurban ushtaret e tyrep pKeto shpikje teknologjike ushtarake ruse duket se do te jene vdekja e sigurte e ISIS pasi pajisjet robotike jane te afta qe te hapin nje rrebesh zjarri me arme te te gjitha llojeve perfshi edhe raketat apo katjushkatp pAto jane testuar me sukses nga marina dhe forcat speciale ruse ne terene te ndryshme dhe sic raporton RT armet e reja tani mund te futen deri ne skutat me te fshehta te militanteve islamike duke u telekomanduar nga distanca dhe pa vene ne rrezsik jeten e ushtarevep pUshtria irakene ka testuar keto dite me sukses nje prej armeve te reja te pergatitura apostafat per te nga shkencetaret ushtarak rus nderkohe qe te tjera ngarkesa kane mberritur tashme edhe ne Sirip pPor duket se perdorues te ketyre armeve nuk do te jene vetem keto dy shtete pasi teknologjia e larte ben qe ato te kerkohen edhe nga vende me te zhvilluara madje edhe nga vendet e NATO-s te cilet gjithsesi kane kohe qe perpiqen te zhvillojne teknologji te tillap pPor ruset duket se jane me te shpejte dhe me praktik ne kete drejtim dhe nuk kane vonuar qe ti provojne ato direkt ne terenin e luftesp pTani ska me au-iubr iframe srchttpswwwyoutubecomembedwn0ylHNCr0c width480 height360 frameborder0 allowfullscreenallowfullscreeniframep div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay noneulli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-423327 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201608foto-video-ja-bishat-robotike-ruse-qe-do-shfarrosin-isis1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-twittera relnofollow data-sharedsharing-twitter-423327 classshare-twitter sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201608foto-video-ja-bishat-robotike-ruse-qe-do-shfarrosin-isis1sharetwitter targetblank titleKlikoni qe te ndahet me te tjeret permes Twitter-itspanTwitterspanalili classshare-endlili classshare-endliuldivdivdivdivdiv div <![CDATA[Foto Shikoni se si shperndahen picat ne Zelanden e Re me drone]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048019144/titulli/Foto-Shikoni-se-si-shperndahen-picat-ne-Zelanden-e-Re-me-drone div classentry clr stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 14h2 a hrefhttpwwwmapoal201608foto-shikoni-se-si-shperndahen-picat-ne-zelanden-e-re-me-drone12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201608foto-shikoni-se-si-shperndahen-picat-ne-zelanden-e-re-me-drone114galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201608pica14jpg div div pPiceri Domino njoftoi sot se do te provoje te perdore drone per te shperndare pica ne Zelanden e Re nje projekt qe eshte i pari ne bote i ketij llojip pKompania postoi ne Facebook foto te shperndarjes se picave me drone dhe tha se kishte per qellim te filloje shperndarjen ajrore te picave per konsumatoret e saj ne Zelanden e Rep pDroni me fibra karboni eshte realizuar ne partneritet me kompanine amerikane te shperndarjes me drone Flirtey si dhe eshte projektuar per te dorezuar ngarkesen e saj te lehte per adhururesit e picave me ane te nje litarip pDomino tha se dronet qe do te perdorin jane te pajisur me teknologji pilotimi te nivelit ushtarake dhe me komunikim te koduar Ata do te udhetojne rreth 30 kilometra ne ore duke fluturuar ne nje lartesi prej rreth 60 metrashp pFillimisht dronet do te perdoren vetem ne mot te mire si dhe kompania per momentin ka vendosur ti rikthehet metodave tradicionale te shperndarjes gjate periudhave me ere te larte dhe ship div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay noneulli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-421961 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201608foto-shikoni-se-si-shperndahen-picat-ne-zelanden-e-re-me-drone1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-twittera relnofollow data-sharedsharing-twitter-421961 classshare-twitter sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201608foto-shikoni-se-si-shperndahen-picat-ne-zelanden-e-re-me-drone1sharetwitter targetblank titleKlikoni qe te ndahet me te tjeret permes Twitter-itspanTwitterspanalili classshare-endlili classshare-endliuldivdivdivdivdiv div <![CDATA[Fotot mahniteseZbulohet binjaku me i afert i Tokes 4 vite drite larg]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048018945/titulli/Fotot-mahniteseZbulohet-binjaku-me-i-afert-i-Tokes-4-vite-drite-larg div classentry clr stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 13h2 a hrefhttpwwwmapoal201608zbulohet-binjaku-me-i-afert-i-tokes-4-vite-drite-larg12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201608zbulohet-binjaku-me-i-afert-i-tokes-4-vite-drite-larg113galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201608bi3-1jpg div div pShkencetaret e Agjencise Hapesinore Europiane besojne se kane gjetur planetin binjak te Tokes Ai mendohet se eshte planeti me i afert jashte sistemit diellor ku mund te kete forme jete aliene Behet fjale per nje planet te zbuluar ne sistemin diellor Proxima vetem 4 vite drite larg Tokesp pKeto zera u perhapen ne te gjitha mediat e huaja diten e sotme duke bere me dije se do te kete nje Toke te dyte qe do mbeshtese jetenp pRreth Proximas thone studiuesit orbiton ne distancen e favorshme qe mundeson uje te lenget nje planet shkembor qe e kane pagezuar me emrin Proxima B Proxima B eshte 75 milione kilometra larg yllit te vet pra sa 5 perqind e distances mes Tokes dhe Diellit dhe i duhet pak me shume se 11 dite tokesore per te kompletuar nje orbite te plote pra viti atje zgjat vetem 11 ditep pKjo distance e afert me yllin e vet thone shkencetaret ka pak gjasa qe te jete pengese per zhvillimin e jetes ne kete planet pasi Proxima eshte nje yll me i dobet sesa dielli yne nderkohe qe planeti Proxima B eshte 13 here me i madh sesa Toka dhe temperatura ne te mund te varioje nga -90 grade celcius deri ne 30 grade celciusp pAjo qe tundon me fort shkencetaret eshte afersia e planetit Sipas tyre teknologjia e nevojshme per te mberritur ne kete planet mund te ndertohet brenda nje gjeneratep pTashme shkencetaret po shpresojne qe ta studiojne me shume planetin dhe te gjejne jete atje Kjo do te thote se paskemi shprese per nje jete me te mirep div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay noneulli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-421630 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201608zbulohet-binjaku-me-i-afert-i-tokes-4-vite-drite-larg1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-twittera relnofollow data-sharedsharing-twitter-421630 classshare-twitter sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201608zbulohet-binjaku-me-i-afert-i-tokes-4-vite-drite-larg1sharetwitter targetblank titleKlikoni qe te ndahet me te tjeret permes Twitter-itspanTwitterspanalili classshare-endlili classshare-endliuldivdivdivdivdiv div <![CDATA[Zbulohet binjaku me i afert i Tokes 4 vite drite larg]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048018835/titulli/Zbulohet-binjaku-me-i-afert-i-Tokes-4-vite-drite-larg div classentry clr stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 4h2 a hrefhttpwwwmapoal201608zbulohet-binjaku-me-i-afert-i-tokes-4-vite-drite-larg12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201608zbulohet-binjaku-me-i-afert-i-tokes-4-vite-drite-larg14galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201608bi1-1jpg div div pShkencetaret e Agjencise Hapesinore Europiane besojne se kane gjetur planetin binjak te Tokes Ai mendohet se eshte planeti me i afert jashte sistemit diellor ku mund te kete forme jete aliene Behet fjale per nje planet te zbuluar ne sistemin diellor Proxima vetem 4 vite drite larg Tokesp pKeto zera u perhapen ne te gjitha mediat e huaja diten e sotme duke bere me dije se do te kete nje Toke te dyte qe do mbeshtese jetenp pRreth Proximas thone studiuesit orbiton ne distancen e favorshme qe mundeson uje te lenget nje planet shkembor qe e kane pagezuar me emrin Proxima B Proxima B eshte 75 milione kilometra larg yllit te vet pra sa 5 perqind e distances mes Tokes dhe Diellit dhe i duhet pak me shume se 11 dite tokesore per te kompletuar nje orbite te plote pra viti atje zgjat vetem 11 ditep pKjo distance e afert me yllin e vet thone shkencetaret ka pak gjasa qe te jete pengese per zhvillimin e jetes ne kete planet pasi Proxima eshte nje yll me i dobet sesa dielli yne nderkohe qe planeti Proxima B eshte 13 here me i madh sesa Toka dhe temperatura ne te mund te varioje nga -90 grade celcius deri ne 30 grade celciusp pAjo qe tundon me fort shkencetaret eshte afersia e planetit Sipas tyre teknologjia e nevojshme per te mberritur ne kete planet mund te ndertohet brenda nje gjeneratep pTashme shkencetaret po shpresojne qe ta studiojne me shume planetin dhe te gjejne jete atje Kjo do te thote se paskemi shprese per nje jete me te mirep div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay noneulli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-421630 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201608zbulohet-binjaku-me-i-afert-i-tokes-4-vite-drite-larg1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-twittera relnofollow data-sharedsharing-twitter-421630 classshare-twitter sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201608zbulohet-binjaku-me-i-afert-i-tokes-4-vite-drite-larg1sharetwitter targetblank titleKlikoni qe te ndahet me te tjeret permes Twitter-itspanTwitterspanalili classshare-endlili classshare-endliuldivdivdivdivdiv div <![CDATA[Miratohet koncept-dokumenti per inovacion dhe transfer te dijesteknologjise]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048014478/titulli/Miratohet-koncept-dokumenti-per-inovacion-dhe-transfer-te-dijesteknologjise div classcontent-wrap pNje koncept-dokument per inovacion dhe transfer te dijes dhe Teknologjise eshte miratuar ne mbledhjen e sotme te Qeveria e Republikes se Kosovesp peshtja e trajtuar ne koncept dokument eshte zhvillimi i fushes se inovacionit dhe transferit te teknologjise ku percaktohen kriteret per rregullimin e marredhenieve per zhvillimin e inovacionit dhe transferit te teknologjise dhe dijes te cilat lidhen me mbrojtjen e interesit publik zhvillimin ekonomik dhe ne zhvillimin e marredhenieve mes komunitetit shkencor dhe industrise e ekonomise duke respektuar parimin e shqyrtimit te pavarur dhe autonomise akademike mbrojtjen dhe garantimin e standardeve per zhvillimin e inovacionit dhe transferit te teknologjise dhe dijes ne menyre te vecante zhvillimi i tyre behet ne kritere te njohura nderkombetare dhe mbi bazat e te drejtes se pronesise intelektualep div <![CDATA[Zbulohen foto dhe video ne rrjet ja si do te duket iPhone 7-a]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048014206/titulli/Zbulohen-foto-dhe-video-ne-rrjet-ja-si-do-te-duket-iPhone-7-a div classentry clr pApple pritet te prezantoje muajin e ardhshem modelin e ri te telefonit te tij me popullor iPhonep pGjigandi kalifornian i teknologjise zakonisht i prezanton ne shtator ndryshimet ne menyre qe deri ne fund te vitit te shohe pritshmerite dhe ecurinep pKy vit do te jete padyshim viti i iPhone 7-s pamjet e te cilit tashme kane perfunduar perpara kohe ne rrjetp pMe poshte disa foto dhe video nga ajo qe pritet te mberrije se shpejti ne duart e publikutbr iframe srcplayersbrightcovenet422139600160716998-ff67-4298-8bd7-2162e15a858ddefaultindexhtmlvideoId4830494082001 width640px height360px frameborder0 allowfullscreenallowfullscreeniframep p p div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay nonewidth150pxul stylebackground-imagenoneli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-411295 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201608zbulohen-foto-dhe-video-ne-rrjet-ja-si-do-te-duket-iphone-7-a1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-endliuldivdivdivdivdiv stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 3h2 a hrefhttpwwwmapoal201608zbulohen-foto-dhe-video-ne-rrjet-ja-si-do-te-duket-iphone-7-a12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201608zbulohen-foto-dhe-video-ne-rrjet-ja-si-do-te-duket-iphone-7-a13galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201608ipjpg div div div <![CDATA[Mos e humbisni Ja perse nuk duhet ta lini celularin ne karikim gjate nates]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048012630/titulli/Mos-e-humbisni-Ja-perse-nuk-duhet-ta-lini-celularin-ne-karikim-gjate-nates div classentry clr pa hrefhttpwwwmapoal201608mos-e-humbisni-ja-perse-nuk-duhet-ta-lini-celularin-ne-karikim-gjate-nates1celulari-3 relattachment wp-att-408093img classalignleft size-full wp-image-408093 srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201608celularijpg altcelulari width615 height410 srcsethttpwwwmapoalwp-contentuploads201608celularijpg 615w httpwwwmapoalwp-contentuploads201608celulari-300x200jpg 300w sizesmax-width 615px 100vw 615px aTe gjithe e kemi kete problemp pBaterite e celulareve te zgjuar nuk rezistojne shume sidomos tani qe jane shpikur te tilla lojera si Pokemon Gop pSigurisht jane te shumte ata qe vendosin ti karikojne gjate natesp pPor eksperti Dominic Littleeood thote se kjo eshte gjeja e fundit qe duhet berep pAi shpjegon se nese leme dicka ne karikim per nje periudhe te gjate kohe mund te jete shume e rrezikshmep pKjo per shkak se shtohet rreziku per te marre zjarrp pAi paralajmeron te kemi me shume kujdes pasi njerezit e lene celularin ne karikim shume prane krevatit ose ne krevat duke shtuar ndjeshem shanset per te rene zjarrp pAi serish jep keshillen qe te mos e karikojme celularin deri ne 100 perqindp pKjo per shkak se ne kete menyre i shkurtohet jeta baterise se celularitp div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay nonewidth150pxul stylebackground-imagenoneli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-408092 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201608mos-e-humbisni-ja-perse-nuk-duhet-ta-lini-celularin-ne-karikim-gjate-nates1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-endliuldivdivdivdivdiv div <![CDATA[Fotot Ky eshte avioni me i sofistikuar ne bote]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048011986/titulli/Fotot-Ky-eshte-avioni-me-i-sofistikuar-ne-bote div classentry clr pa hrefhttpwwwmapoal201608fotot-ky-eshte-avioni-me-i-sofistikuar-ne-bote16-280-2 relattachment wp-att-407072img classalignleft size-medium wp-image-407072 srchttpwwwmapoalwp-contentuploads2016086-280-300x172jpg alt6-280 width300 height172 srcsethttpwwwmapoalwp-contentuploads2016086-280-300x172jpg 300w httpwwwmapoalwp-contentuploads2016086-280jpg 624w sizesmax-width 300px 100vw 300px aAeroplani luftarak amerikan F-35 eshte prodhuar per luftime te ashpra per te ofruar mbeshtetje ajrore kryej sulme me bomba me rreze te gjate dhe per te aterruar edhe ne aeroplanmbajtese duke mos harruar se ky aeroplan perdore teknologjine me te avancuar qe i mundeson atij te jete i padukshem prane radarevep pI dizajnuar dhe projektuar nga fabrika gjigante e Lockheed Martin ne Fort Worth te Teksasit F-35 Lightning II mund te barte plote 8 mije kilograme municion vdekjepruresp pProgrami 400 miliarde dollaresh i zhvillimit te aeroplanit luftarak F-35 ka lluar ne vitin 2001 qe kishte vetem nje qellim - zevendesimin e aeroplaneve tjere luftarake F-15 F-16 dhe F-18p pQe nga llimi i tij gjenerata e peste qe nuk detektohet nga radaret ka perjetuar edhe disa deshtime sic ishte katapultimit i karriges vonesat ne sistemin softuerik problemet me helmete dhe paaftesia per luftime te ashprap pProgrami i Lockheed Martin sa i perket aeroplanit F-35 perfshine tri variante te uturakeve F-35A F-35B dhe F-35C te cilet jane te dizajnuar per te permbushur nevojat specike te ushtrise amerikane por edhe te bleresve te shumta te huaj ushtarake sic jane Britania e Madhe Holanda Australia Norvegjia Japonia Koreja e Jugut dhe Izraelip div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay nonewidth150pxul stylebackground-imagenoneli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-407071 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201608fotot-ky-eshte-avioni-me-i-sofistikuar-ne-bote1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-endliuldivdivdivdivdiv stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 5h2 a hrefhttpwwwmapoal201608fotot-ky-eshte-avioni-me-i-sofistikuar-ne-bote12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201608fotot-ky-eshte-avioni-me-i-sofistikuar-ne-bote15galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201608F-2jpg div div div <![CDATA[Foto Si te ndertoni robotin tuaj te seksit]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048011502/titulli/Foto-Si-te-ndertoni-robotin-tuaj-te-seksit div classentry clr pa hrefhttpwwwmapoal201608foto-si-te-ndertoni-robotin-tuaj-te-seksit11470052512robot-lajmi relattachment wp-att-406374img classalignleft size-medium wp-image-406374 srchttpwwwmapoalwp-contentuploads2016081470052512robot-lajmi-300x180jpg alt1470052512robot-lajmi width300 height180 srcsethttpwwwmapoalwp-contentuploads2016081470052512robot-lajmi-300x180jpg 300w httpwwwmapoalwp-contentuploads2016081470052512robot-lajmijpg 442w sizesmax-width 300px 100vw 300px ado mashkull do te donte qe te kishte ne krah aktoren Scarlett Johansson dhe nje burre kinez ia ka arritur qellimit Ai ka krijuar nje robot qe i ngjan shume asaj dhe shume shpejt do te nxjerre ne shitje nje liber ku do i tregoje botes se si behet nje robot i tillep pRicky Ma Wai-kay 42 vjec e ka ndertuar robotin e tij te seksit per 40 000 dollare dhe thote se ne te ardhmen robotet e tille do te jene biznesi me i madhp pKy robot i pergjigjet disa komandave dhe pervecse leviz gjymtyret mund te beje edhe shprehi fytyrep pKinezi thote Shume persona do te duan te bejne seks me robote te zgjuar dhe terheqes Kjo gje do te behet e zakonshme shume e zakonshmep p p div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay nonewidth150pxul stylebackground-imagenoneli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-406373 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201608foto-si-te-ndertoni-robotin-tuaj-te-seksit1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-endliuldivdivdivdivdiv stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 10h2 a hrefhttpwwwmapoal201608foto-si-te-ndertoni-robotin-tuaj-te-seksit12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201608foto-si-te-ndertoni-robotin-tuaj-te-seksit110galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201608robotjpg div div div <![CDATA[Shqiptaro-amerikani lanson produktin inovativ HELLO tejkalon te gjitha pritjet]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048009933/titulli/Shqiptaro-amerikani-lanson-produktin-inovativ-HELLO-tejkalon-te-gjitha-pritjet div classcontent-wrap pstrong strongKompania shqiptaro amerikane a hrefhttpswwwsolaboratecomSolaboratea ka filluar shitjen e pajisjes me te avancuar te video-komunikimit a hrefhttpwwwsolaboratecomkickstarterHELLOap pTe Henen zyrtarisht ka filluar edhe fushata e paraporosive dhe mbeshtetesve te produktit ne a hrefhttpswwwkickstartercomprojects1658540583hello-the-most-advanced-video-communication-devicedescriptionKickstartera duke marre kerkesa rekorde te porosive per produktin me inovativ te teknologjise ne ditet e funditp pKy produkt qe transformon TV-te ne paisje profesionale te komunikimit eshte lansuar dite me pare nga themeluesit e rrjetit social Solaborate a hrefhttpswwwsolaboratecomLabinot-BytyqiLabinot Bytyqia dhe a hrefhttpswwwsolaboratecomMimoza-BytyqiMimoza Bytyqia Produkti eshte ndertuar nga ekipi i tyre me baze ne Los Angeles ne SHBA Kosove dhe Maqedoni dhe eshte mbeshtetur pa rezerve ne Kickstarter per te ngritur fonde dhe per ta bere promovimin e inovacionit te saj me te rip pKjo paisje e nevojshme per cdo familje dhe zyre transformon cdo TV ne nje pajisje dhe platforme te plote te komunikimit mundeson video-konferenca te kontrolluara me ze dhe mund te perdoret ne shtepi apo zyra moderne Po ashtu a hrefhttpwwwsolaboratecomkickstarterHELLOa ben shkembimin e ekraneve pa tela ang wireless screen-sharing transmetimin live si dhe ofron mbikeqyrje per siguri me detektues levizjesh dhe me shumep pa hrefhttpwwwsolaboratecomkickstarterHELLOa punon si nje pajisje shtese shume praktike dhe e thjeshte e platformes tashme te pasur te Solaborate - e cila eshte e projektuar per individet dhe ekipet e biznesit qe punojne nga distanca dhe duan cilesi te larte lehtesi te perdorimit dhe funksionalitet te lartep pFushata e a hrefhttpwwwsolaboratecomkickstarterHELLOa ne a hrefhttpswwwkickstartercomprojects1658540583hello-the-most-advanced-video-communication-devicedescriptionKickstartera ka vendosur si synim qe brenda 45 ditesh te mbledhe nje fond investiv prej 30000 dollaresh Por ky synim eshte tejkaluar me shume se 300 duke tre-fishuar kete shume qe ne diten e pare me kerkesa nga e gjithe bota duke kaluar cdo pritshmeri me me shume se 100000 dollare te mbledhur brenda 24 oreve Nese ky trend i mbeshtetjes do te vazhdoje deri ne ditet e fundit te fushates pritet qe te behet senzacion i madh ne mbare boten duke bere shqipetaret pjese te skenes teknologjike boterore Kompania ka bere te ditur qe te gjithe mbeshtetesve ne a hrefhttpswwwkickstartercomprojects1658540583hello-the-most-advanced-video-communication-devicedescriptionKickstartera do tu ipet perdorim i pakufizuar jetesor i sherbimeve te HELLO pa kosto shtese HELLO do te arrije tek mbeshtetesit e saj pas 4 muajve te fushates tashme te suksesshmep pNe nuk kemi pare asgje tjeter me te mire ne treg dhe vendosem ta krijojme kete gje vete a hrefhttpwwwsolaboratecomkickstarterHELLOa eshte per njerezit dhe vjen me nje cmim te volitshem - eshte ndertuar per bizneset moderne profesionistet krijuesit dhe te vete-punesuarit a hrefhttpwwwsolaboratecomkickstarterHELLOa i ule kostot e pajisjes me sisteme per video-konferenca dhe te sherbimeve te IT-se per instalimin dhe mirembajtjen e tyre Ne me te vertete jemi duke sjell video-komunikim profesional per te gjithe kudo dhe ne cdo pajisje deklaroi themeluesi dhe drejtori ekzekutiv i kompanise Labinot Bytyqip pimg classalignnone wp-image-169917 srchttpwwwkosovalive360comwp-contentuploads201607HELLo-1-300x264jpg altHELLo 1 width491 height432 srcsethttpwwwkosovalive360comwp-contentuploads201607HELLo-1-300x264jpg 300w httpwwwkosovalive360comwp-contentuploads201607HELLo-1-250x220jpg 250w httpwwwkosovalive360comwp-contentuploads201607HELLo-1jpg 624w sizesmax-width 491px 100vw 491px p pa hrefhttpwwwsolaboratecomkickstarterHELLOa permban kater mikrofone te mencur video sensorin me rezolucion 4K dhe procesorin kater-berthamesh komponente qe punojne se bashku per te siguruar qe secili person ne dhome degjohet dhe shihet qarte HELLO gjithashtu posedon akselerometrin dhe lente levizese eshte i lehte per tu instaluar dhe vendosur ne cdo TV ndersa fotografia kapet ne cilesine me te mire te mundshmep pNe kemi projektuar nje zgjidhje te fuqishme dhe unike qe kombinon hardware-in dhe software-in per te thyer pengesat e bashkepunimit ne zyren ose ne shtepine tuaj ka thene Bytyqip pPer te mesuar me shume vizitonia hrefhttpkckst2abHLnH httpkckst2abHLnHap p p div <![CDATA[mendet bota e ndertimit kostot kapin miliarda dollare]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048009824/titulli/mendet-bota-e-ndertimit-kostot-kapin-miliarda-dollare div classentry clr pa hrefhttpwwwmapoal201607cmendet-bota-e-ndertimit-kostot-kapin-miliarda-dollare1kulla6-3 relattachment wp-att-403383img classalignleft size-medium wp-image-403383 srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201607kulla6-300x200jpg altkulla6 width300 height200 srcsethttpwwwmapoalwp-contentuploads201607kulla6-300x200jpg 300w httpwwwmapoalwp-contentuploads201607kulla6jpg 680w sizesmax-width 300px 100vw 300px aKeto jane disa prej ndertesave me te bukura dhe me te shtrenjta ne bote Ndertesat zyrtarisht me emertimin te gjata te pakten mbi 200 metra jane dyfishuar gjate dhjete viteve te fundit dhe numri i megatall kullave me te larta - te pakten mbi 600 metra - pritet te ndertohen nga dy deri 10 ne vitin 2020p pMe pak fjale ndertimi ne bote nuk po njeh me kufij sa me shume vite kalojne aq me shume perparon arkitektura e ndertesave duke arritur lartesi te rejap ol listrong SELIA E ADNOC N ABU DABI EMIRATET E BASHKUARA ARABEstrongli ol p- Metra 342 - Kate 76p pRenditja global pas perfundimit e 62-ta me e lartep pFakt interesant Selia e re per Kompanine Abu Dhabi National Oil eshte duke u ndertuar disi ne menyre ironike me LEED Gold sipas certifikimit per ndertimin e gjelberp ol start2 listrong FORUM 66 KULLA 2 N SHENYANG KIN strongli ol p- Metra 351 - Kate 68p pRenditja globale pas perfundimit e 56-ta me e lartep pFakti interesant Kur te perfundoje plotesisht kompleks multi-funksional do te perfshije nje qender tregtare hotel hapesire per zyra njesi banimi dhe nje metro Kulla 2 do te jete ndertesa me e larte ne Shenyang te Kinesp ol start3 listrong KULLA OKO N MOSK RUSIstrongli ol p- Metra 352 - Kate 85p pRenditja globale pas perfundimit e 55-ta me e lartep pFakt interesant Kulla eshte pjese e Qendres se Moskes te Biznesit Nderkombetar nje lagje e perzier e vendosur brenda metropolit rus Ajo eshte projektuar nga Skidmore Owings amp Merrill e njejta firme arkitekture qe ka hartuar One World Trade Center ne New York City dhe Khalifa Burj ne Dubaip ol start4 listrong KULLA VOSTOK N MOSK RUSI strongli ol p- Metra 373 - Kate 95p pRenditja globale pas perfundimit e 43-ta me e lartep pFakti interesantAshtu sikurse OKO Kulla Vostok eshte gjithashtu pjese e rrethit te biznesit te Moskes Pasi ndertesa te perfundoje se ndertuari ajo do te jete me e larta ne Europep ol start5 listrong ETON PLACE DALIAN TOWER 1 N DALIAN KINstrongli ol p- Metra 1383 Kate 80p pRenditja globale pas perfundimit e 37-ta me e lartep pFakti interesant Kulla 1 eshte nje nga pese rrokaqiejt ne zhvillimin e siper per kompleksin e kolegjit Etoni ne Dalian e cila gjithashtu perfshin nje ndertese 62-kateshe dhe kater kulla 42-kateshep ol start6 listrong KULLA E AUTORITETIT T TREGUT KAPITAL N RIAD ARABI SAUDITEstrongli ol p- Metra 385 Kate 79p pRenditja globale pas perfundimit e 34-ra me e lartep pFakti interesant Shtresa e jashtme e kulles do te jete me panele duke i dhene nje hije ndertese nga dielli i shkretetiresp ol start7 listrong 432 PARK AVENUE N NEW YORK CITYstrongli ol p- Metra 426 Kate 85p pRenditja globale pas perfundimit e 22-ta me e lartep pFakti interesant Sikurse eshte thene edhe me pare 432 Park Avenue eshte ndertesa me e larte ne hemisferen Perendimore Njesia me e shtrenjte e nderteses ne treg Penthouse 94 eshte nje nga shtepite me te medha me gjashte dhoma gjumi me nje cmim rreth 82500000 dollare Cmimi ketu shkon 9994 dollare per metra katrorep ol start8 listrong MARINA 101 N DUBAIstrongli ol p- Metra 426 Kate 101p pRenditja globale pas perfundimit e 2-ta me e lartep pFakti interesant Ndertimi mbi Marina 101 kulla e dyte me e larte ne Dubai fillimisht nisi ne 2006 por u bllokua per shkak te krizes globale financiare Projekti me ne fund do te perfundoje kete vitp ol start9 listrong QENDRA WUHAN N WUHAN T KINSstrongli ol pstrong-strong Metra 438 Kate 88p pRenditja globale pas perfundimit e 19-ta me e lartep pFakti interesant Forma aerodinamike e kulles eshte projektuar per te reduktuar rezistencen e eres dhe veprimin e shtreave te ajrit qe mblidhen rreth kullave super-gjatap ol start10 listrong KULLA SHANGHAI N SHANGHAI T KINSstrongli ol p- Metra 632 Kate 128p pRenditja globale pas perfundimit e 3-ta me e lartep pFakt interesant Tashme ndertesa me e larte ne te gjithe Azine kryeson si nje shenjester e preferuar e te ashtuquajturave rooftoppersp div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay nonewidth150pxul stylebackground-imagenoneli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-403376 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201607cmendet-bota-e-ndertimit-kostot-kapin-miliarda-dollare1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-endliuldivdivdivdivdiv stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 10h2 a hrefhttpwwwmapoal201607cmendet-bota-e-ndertimit-kostot-kapin-miliarda-dollare12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201607cmendet-bota-e-ndertimit-kostot-kapin-miliarda-dollare110galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201607kulla4jpg div div div <![CDATA[Fotogaleri Mjeti i preferuar i te gjithe spiuneve ne Luften e Ftohte dhe disa pajisje te tjera]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048008763/titulli/Fotogaleri-Mjeti-i-preferuar-i-te-gjithe-spiuneve-ne-Luften-e-Ftohte-dhe-disa-pajisje-te-tjera div classentry clr pa hrefhttpwwwmapoal201607fotogaleri-mjeti-i-preferuar-i-te-gjithe-spiuneve-ne-luften-e-ftohte-dhe-disa-pajisje-te-tjera1minox-1 relattachment wp-att-401235img classalignleft size-medium wp-image-401235 srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201607minox-1-300x190jpg altminox 1 width300 height190 srcsethttpwwwmapoalwp-contentuploads201607minox-1-300x190jpg 300w httpwwwmapoalwp-contentuploads201607minox-1jpg 685w sizesmax-width 300px 100vw 300px aAparati fotografik Minox ishte me i domosdoshmi ne kutine e veglave te spiuneve gjate luftes se ftohtep pOrigjinali u prodhua ne 1936 por projektimi i tij u zhvillua pergjate Luftes se Dyte dhe me tej Agjencite e zbulimit ne lindje dhe ne perendim e pershtaten aparatin fotografik per shkak se ishte i vogel dhe i holle dhe lentja e tij e shkelqyer ishte ideale per fotografimin e dokumentevep pMikrofilmi ishte gjithashtu shume me i kollajte per tu fshehur se sa nje cope leter Disa prej spiuneve me te famshem te Luftes se Ftohte perdoren aparate Minoxp pJohn Ualker Jr nje prej spiuneve amerikane me te rendesishem te BRSS ne Amerike e perdori per te nxjerre sekretet e marines amerikanep pOleg Penkovsky nje kolonel ne sherbimin e zbulimit ushtarak te BS ne sherbim te Britanise e perdori per te fotografuar dokumente te raketave berthamore sovjetikep pJo me pak e rendesishme ishte aedhe ajo qe njihet si cadra pistolete ose adra bullgarep padra bullgare eshte ndoshta pajisja me e permendur e vrasjeve te frikshme te spiunazhitp pE krijuar nga sherbimet sekrete bullgare dhe aleatet e tyre ne KGB ajo kishte nje mekanizem te vogel pneumatik qitjeje ne pergjithesi i projektuar per fisheke zjarri ne nje distance shume te vogelp pNje e tille eshte perdorur per te vrare disidentin bullgar Georgi Markov ne Londer ne vitin 1978 Ai u qellua ne kembe me nje topth te helmuar teksa priste autobusin ne Uren e Vaterlosep pMarkov nuk e kuptojne se cfare i kishte ndodhur dhe vdiq kater dite me vone Kjo metode eshte perdorur edhe nje here po ate vit kunder nje tjeter disidenti Vladimir Kostov kete here ne Parisp pAi mbijetoi Rasti Markov mbeti i hapur per 30 vjet me radhep pShikoni keto pajisje dhe shume te tjera te perdorura nga spiune te ndryshem ne kohera te ndryshmep div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay nonewidth150pxul stylebackground-imagenoneli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-401234 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201607fotogaleri-mjeti-i-preferuar-i-te-gjithe-spiuneve-ne-luften-e-ftohte-dhe-disa-pajisje-te-tjera1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-endliuldivdivdivdivdiv stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 41h2 a hrefhttpwwwmapoal201607fotogaleri-mjeti-i-preferuar-i-te-gjithe-spiuneve-ne-luften-e-ftohte-dhe-disa-pajisje-te-tjera12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201607fotogaleri-mjeti-i-preferuar-i-te-gjithe-spiuneve-ne-luften-e-ftohte-dhe-disa-pajisje-te-tjera141galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201607minox4jpg div div div <![CDATA[PokemonGo Mania mberrin dhe ne Shqiperi por shkakton viktimen e pare ne bote]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048008078/titulli/PokemonGo-Mania-mberrin-dhe-ne-Shqiperi-por-shkakton-viktimen-e-pare-ne-bote div classentry clr pPokemonGo Mania mberrin ne Shqiperi raporton Monitorp pKjo loje sikurse ne bote ka pasur popullaritet ne Shqiperi ku lojtaret kane krijuar dhe grupime te ndryshme ne rrjetet sociale per ta bere lojen me interaktivep pGrupi Pokemon Go Albania ndihmon lojtaret per te njoftuar ne lidhje me levizjen e radhes Kushdo qe ka vendosur ose ka ndermend te vendose nje Lure nje nga objektet qe ndjekin lojtaret e publikon ne grupp pGrupi eshte publik ne menyre qe te gjithe te kene mundesi te perfitojne Ata kane vendosur dhe disa rregulla logjikep pem1- Ne grup publikohet vetem ora dhe vendi ku do te vendoset nje Lureemp pem2- Evitoni komentet neper publikimeemp pem3- Nese orari dhe vendi iu duket i papershtatshem nuk i intereson njeriuemp pem4- Publikimet jashte teme nuk behen ne grupin Pokemon Go Albaniaemp pGrupi Pokemon Go Albania numeron plot 776 antare ne vetem pak dite qe eshte krijuarp pNderkohe kjo loje ka shkaktuar viktimen e pare ne botep pJerson Lopez de Leon 18 vjec nga Guatemala vendosi te hyje ne nje shtepi te huaj per te kapur kafshet virtualep pPor ai u qellua per vdekje nga pronaret e shtepisep div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay nonewidth150pxul stylebackground-imagenoneli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-399212 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201607pokemongo-mania-mberrin-dhe-ne-shqiperi-por-shkakton-viktimen-e-pare-ne-bote1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-endliuldivdivdivdivdiv stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 3h2 a hrefhttpwwwmapoal201607pokemongo-mania-mberrin-dhe-ne-shqiperi-por-shkakton-viktimen-e-pare-ne-bote12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201607pokemongo-mania-mberrin-dhe-ne-shqiperi-por-shkakton-viktimen-e-pare-ne-bote13galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201607pokemon1jpg div div div <![CDATA[Foto Satan 2 mund te zhduke nje shtet sa Franca ose sa Teksasi]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048008077/titulli/Foto-Satan-2-mund-te-zhduke-nje-shtet-sa-Franca-ose-sa-Teksasi div classentry clr pa hrefhttpwwwmapoal201607foto-satan-2-mund-te-zhduke-nje-shtet-sa-franca-ose-sa-teksasi11469087804the-first-launch-of-the-latest-missiles-sarmat-hold-from-plesetsk relattachment wp-att-399378img classalignleft size-medium wp-image-399378 srchttpwwwmapoalwp-contentuploads2016071469087804The-first-launch-of-the-latest-missiles-Sarmat-hold-from-Plesetsk-300x200jpg alt1469087804The first launch of the latest missiles Sarmat hold from Plesetsk width300 height200 srcsethttpwwwmapoalwp-contentuploads2016071469087804The-first-launch-of-the-latest-missiles-Sarmat-hold-from-Plesetsk-300x200jpg 300w httpwwwmapoalwp-contentuploads2016071469087804The-first-launch-of-the-latest-missiles-Sarmat-hold-from-Plesetskjpg 420w sizesmax-width 300px 100vw 300px aSatan 2 mund te zhduke nje shtet sa Franca ose sa Teksasi Kete vit eshte premtuar te nise testimi dhe venia ne perdorim e Satan 2 raketa qe mban 10 bomba berthamore te renda ose 15 me te vogla dhe krijon nje rreze veprimi prej 10 mije kilometrash me mundesine per te zhdukur nje shtet sa Franca apo Teksasip pEmri zyrtar eshte RS-28 Sarmat dhe eshte nje rakete e zhvilluar nga ushtria ruse qe nga viti 2009 si kunderpergjigje e projektit amerikan Prompt Global Strike sistemi qe premtonte te dergonte predha te telekomanduara ne cdo pike te planetit brenda nje orep pMe RS-28 Rusia shpreson te zevendesoje RS-36 Sarmat raketa e prodhuar nga Bashkimi Sovjetik ne vitin 1974 per te cilen NATO pranoi se ishte e para qe e conte Rusine ne perparesi ndaj tyre ndaj dhe e quajten SatanTChp p p div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay nonewidth150pxul stylebackground-imagenoneli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-399376 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201607foto-satan-2-mund-te-zhduke-nje-shtet-sa-franca-ose-sa-teksasi1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-endliuldivdivdivdivdiv stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 8h2 a hrefhttpwwwmapoal201607foto-satan-2-mund-te-zhduke-nje-shtet-sa-franca-ose-sa-teksasi12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201607foto-satan-2-mund-te-zhduke-nje-shtet-sa-franca-ose-sa-teksasi18galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201607satan3jpg div div div <![CDATA[Foto Shikoni superjahtin me 20 metra pishine]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048006788/titulli/Foto-Shikoni-superjahtin-me-20-metra-pishine div classentry clr pa hrefhttpwwwmapoal201607foto-shikoni-superjahtin-me-20-metra-pishine1superjahti relattachment wp-att-397039img classalignleft size-medium wp-image-397039 srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201607superjahti-300x180jpg altsuperjahti width300 height180 srcsethttpwwwmapoalwp-contentuploads201607superjahti-300x180jpg 300w httpwwwmapoalwp-contentuploads201607superjahtijpg 442w sizesmax-width 300px 100vw 300px aNje koncept i ri per ndertimin e jahteve te jep pershtypjen e nje anije udhetimesh por nuk ofron asgje pervecse luksit per tu ndjere njesh me detinp pNje grope parashikohet te jete ne jahtin gjigant prej 100 metrash te gjate ajo do lejoje pronarin dhe vizitoret e tjere qe te shikoje pertej ujit te kristalte dhe te shijojne skenen mahnitese kudo qofte ne Mesdhe apo Karaibep pPallati lundrues do te kete nje pishine 20 metra te gjate e cila do te jete e rrethuar me nje kopesht qetesuesp pE ne fakt kush nuk do te donte qe te bente nje xhiro me kete super jaht e aq me teper te ishte pronari i sajTChp div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay nonewidth150pxul stylebackground-imagenoneli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-397038 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201607foto-shikoni-superjahtin-me-20-metra-pishine1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-endliuldivdivdivdivdiv stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 8h2 a hrefhttpwwwmapoal201607foto-shikoni-superjahtin-me-20-metra-pishine12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201607foto-shikoni-superjahtin-me-20-metra-pishine18galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201607superjahti2jpg div div div <![CDATA[Andrea Bocelli dhe Deutsche Telekom besojne ne nje Evrope ku njerezit jane te lidhur me njeri-tjetrin]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048006206/titulli/Andrea-Bocelli-dhe-Deutsche-Telekom-besojne-ne-nje-Evrope-ku-njerezit-jane-te-lidhur-me-njeri-tjetrin div classentry clr ul liema hrefhttpwwwmapoal201607andrea-bocelli-dhe-deutsche-telekom-besojne-ne-nje-evrope-ku-njerezit-jane-te-lidhur-me-njeri-tjetrin1andrea-bocelli relattachment wp-att-395674img classalignleft size-medium wp-image-395674 srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201607Andrea-bocelli-300x215png altAndrea bocelli width300 height215 srcsethttpwwwmapoalwp-contentuploads201607Andrea-bocelli-300x215png 300w httpwwwmapoalwp-contentuploads201607Andrea-bocelli-768x551png 768w httpwwwmapoalwp-contentuploads201607Andrea-bocellipng 936w sizesmax-width 300px 100vw 300px aNje fushate e re komunikimi me tenorin e famshem Andrea Bocelli thekson idene e nje Evrope te lidhur nepermjet te njejtit rrjetemli liemDrejtori Ekzekutiv i Grupit Deutsche Telekom Timotheus Httges thote se nje Evrope pa kufij i duhet nje komunikim pertej kufijveemli liemNdihuni te lidhur me njeri-tjetrin ne mbare Evropen me rrjetin me te besuar thekson kompania lider e telekomunikacionit ne Evropeemli liemTelekom Albania pjese e rendesishme e fushates ne kete vit pervjetoreshemli ul p p pDeutsche Telekom dhe Evropa jane te lidhur ngushtesisht se bashku dhe kete e ripohon nje fushate e re mbare evropiane me Andrea Bocelli-n Ne kete fushate tenori i famshem dhe kompania e telekomunikacionit shprehin besimin e perbashket per idene e nje Evrope qe lidhet nga i njejti rrjet telekomunikacioni Me sloganin e fushates Ndihuni te lidhur me njeri-tjetrin ne mbare Evropen Me rrjetin me te besuar Deutsche Telekom thekson serish strategjine per te qene ne krye te telekomunikacionit ne Evropep pGrupi Deutsche Telekom e sheh Evropen si nje arritje Ne kryejme aktivitet ne 13 tregje evropiane dhe kjo na ben edhe me shume nderkombetare Ne shkembejme ide dhe informacion mes kompanive te Grupit tone Ne mesojme nga njeri-tjetri dhe kjo na ben me te mire shpjegon Drejtori Ekzekutiv i Deutsche Telekom Timotheus Httges duke pohuar keshtu rendesine e idese evropiane lidhur me vendimet sipermarresep pTeknologjia dhe dixhitalizimi i rrjetit jane themeli i nje komunikimi te pakufishem Dhe nje Evrope pa kufij i duhet nje komunikim pertej kufijvep pClaudia Nemat anetare e Bordit Drejtues te Deutsche Telekom pergjegjese per Evropen dhe Teknologjine deklaron Ne duam te vazhdojme te investojme per rrjetin tone pan-evropian dhe sherbime novatore me synim zgjerimin e metejshem te lidershipit tone teknologjik ne Evrope dhe ofrimin e pervojes me te mire per klientet Rrjeti i se ardhmes duhet te lidhe sa me shume njerez pertej kufijve te ofroje transmetim sa me te shpejte te te dhenave si dhe sherbime e produkte inovatorep pstrongJu mund te mos e shihni se cfare e lidh Evropen por mund ta ndjenistrongp pFushata evropiane perfaqeson lidhjen mes vendeve dhe njerezve nepermjet nje rrjeti te padukshem por qe te jep perhere ndjesine e te qenit i lidhur Spoti televiziv e percjell kete ide nepermjet Andrea Bocelli-t i cili humbi shikimin ne moshen 12 vjecare Tenori merr me vete publikun ne nje udhetim te shpejte neper Evrope Ai me ndihmen e pamjeve dhe tingujve emocionues shpjegon rendesine e fuqise se rrjetit per te kapercyer kufijte Me krahet e hapur ne ajer Andrea Bocelli perfaqeson lidhjen me njerezit ne mbare Evropen fale rrjetit Deutsche Telekomp pPer Andrea Bocelli-n teknologjia e sotme e rrjetit eshte nje nga arritjet me te medha te botes moderne Rrjeti e shnderron Evropen ne nje komunitet dhe i sjell njerezit me prane njeri-tjetrit Ashtu si dhe muzika Ajo eshte nje gjuhe e vecante qe kuptohet nga te gjithe dhe keshtu i lidh njerezit thote tenori Jeta eshte nje nderthurje marredheniesh njerezore Me ndihmen e ketij rrjeti dhe teknologjive te reja une dua te lidhem me te gjithe njerezit qe jane te rendesishem per mua Ajo cka vlen per muziken vlen edhe per rrjetin ju mund te mos e shihni se cfare e lidh Evropen por mund ta ndjenip pNepermjet kesaj fushate Drejtori i Brandit ne Grupin Deutsche Telekom Hans-Christian Schwingen dhe ZvPresidenti per Komunikimet e Marketingut Strategjine dhe Median Dr Christian Hahn kerkojne te komunikojne ndjesine e te qenit i lidhur me njerezit ne mbare Evropen Gjesti emocional i hapjes se kraheve kuptohet ne menyre universale dhe nenkupton lidhjen mes njerezve pertej kufijve te Evropes shpjegon Hans-Christian Schwingen Krijimi i shkronjes T nga njerezit ne situata te ndryshme e sjell brandin tone ne formen e nje veprimi te cliret dhe pozitiv te cilin vetem Deutsche Telekom mund ta kete si imazhin e tij ikone Kjo e ben rrjetin tone te dukshem dhe ne formen e nje simbolip pTelekom Albania - si pjese e Grupit Deutsche Telekom - sjell ne vendin tone pervojen me te mire evropiane duke u ofruar abonenteve te vet avantazhet teknologjike te rrjetit me te besuar ne Evropep pFushata e Evropes do te prezantohet ne Shqiperi Austri Kroaci Republiken eke Gjermani Hungari Maqedoni Mal i Zi Holande Poloni Rumani dhe Sllovakip div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay nonewidth150pxul stylebackground-imagenoneli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-395673 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201607andrea-bocelli-dhe-deutsche-telekom-besojne-ne-nje-evrope-ku-njerezit-jane-te-lidhur-me-njeri-tjetrin1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-endliuldivdivdivdivdiv div <![CDATA[Po ju do te jetonit ne kete perle 2 mln dollare 9 kate poshte tokes]]> 2020-07-04T14:53:44+00:00 2020-07-04T14:53:44+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048006205/titulli/Po-ju-do-te-jetonit-ne-kete-perle-2-mln-dollare-9-kate-poshte-tokes div classentry clr pNje vile e nendheshme eshte nxjerre ne shitje ne nje prej lagjeve me luksoze te Sindeit ne Australi dhe i ka bere mjaft kureshtare bleresit e mundshemp pApartametni i banimit ne Glen Street ne Milsons Point ne veri te Sidneit eshte nje prej adresave me prestigjoze te qytetitp pPor kjo oferte unike nuk eshte nje shtepi e zakonshmep pNe fakt ajo ndodhet nente kate poshte tokesp pVlera e saj eshte 2 mln dollarep pPo ju a do ta merrnit guximin te jetonit atyp div classsharedaddy sd-sharing-enableddiv classrobots-nocontent sd-block sd-social sd-social-icon-text sd-sharingh3 classsd-titleNdajeni kete me te tjereth3div classsd-contentullia href classsharing-anchor sd-button share-morespanNdarjespanalili classshare-endliuldiv classsharing-hiddendiv classinner styledisplay nonewidth150pxul stylebackground-imagenoneli classshare-facebooka relnofollow data-sharedsharing-facebook-395956 classshare-facebook sd-button share-icon hrefhttpwwwmapoal201607po-ju-do-te-jetonit-ne-kete-perle-2-mln-dollare-9-kate-poshte-tokes1sharefacebook targetblank titleKlikoni qe ta ndani me te tjeret ne FacebookspanFacebookspanalili classshare-endliuldivdivdivdivdiv stylestyle div idgalleryphoto h2 stylemargin-bottom 0pxFoto 1 nga 7h2 a hrefhttpwwwmapoal201607po-ju-do-te-jetonit-ne-kete-perle-2-mln-dollare-9-kate-poshte-tokes12galleryphotospan classnextspana a hrefhttpwwwmapoal201607po-ju-do-te-jetonit-ne-kete-perle-2-mln-dollare-9-kate-poshte-tokes17galleryphotospan classprevspana div styledisplayinline-block img srchttpwwwmapoalwp-contentuploads201607vil2jpg div div div - Arkiva Shqiptare e Lajmeve